Huszka Petra Takács Nóra Átalakít a Jónő Team fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szakértővel bővült a Life.hu jól ismert Átalakítunk! csapata. Huszka Petra fodrászként varázsolt majd jónőket az átalakításra jelentkezőkből. Ismerd meg a Jónő Team mestereit, akik minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.
Fotó: Life.hu

Már kisgyermek korában foglakozott azzal, hogy a barátnői haját befonja, feltűzze, megszárítsa. Így a gimnázium után Kecskemétről Budapestre költözött és belevetette magát a szakma elsajátításába. Indult sok hazai és nemzetközi versenyen ahonnan szép eredményekkel térhetett haza. A versenyzés megtanította a pontosságra, precizitásra és tartást adott neki a szakmához. Munkái jelentek meg esküvői és fodrász magazinokban, 2014-ben megnyitotta saját üzletét a Huszka Hair-t a belvárosban. Petra nagyon imádja munkáját és örül, hogy most már a Jónő Team-nek is tagja lehet. Az átalakításokban fontosnak tartja, hogy egy új frizurával megváltoztassa a nők megjelenését, hogy szépséget és önbizalmat sugározzanak.

A Jónő Team további tagjai:
Jónő kapitány: Takács Nóra
Sminkmester: Palánki Gabriella
Fotós: Nagy Bence
Stylist: Horváth Dóra


Jelentkezz te is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.