Katalin esküvői ruhája hónapokkal a nagy nap előtt és után is mindenkit érdekelt, két éve pedig mindenki nagyon várta, milyen ruhában mutatja be első gyermekét a szép hercegnő. Most már tényleg csak pár nap, és megszületik György herceg kistestvére, arról azonban még nincs hivatalos információ, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Addig is meglestük Katalin kedvenc ruhatervezőinek új kollekcióit, hogy megtippeljük, vajon mit visel majd a hercegnő, amikor a szülés után elhagyja a kórházat.

Két évvel ezelőtt, 2013 júliusában Katalin nem okozott meglepetést azzal, hogy egy kék, pöttyös ruhában hagyta el a kórházat a kis György herceggel. Diana ugyanis annak idején, Vilmos születése után egy nagyon hasonló, pöttyös, kék ruhát viselt a trónörökös bemutatásakor.

Katalin hercegnő és Vilmos herceg a kis Györggyel, Diana hercegnő és Károly herceg karjában VilmossalForrás: AFP/ Northfoto

Ha Katalin ismét követi Diana példáját, akkor ezúttal egy piros ruhát kéne viselnie, ilyet választott ugyanis Diana, amikor Harry születése után először a nyilvánosság elé lépett.

Forrás: Northfoto

Kezdjük is mindjárt a találgatást - összeszedtük Katalin 5 kedvenc tervezőjét és a lehetséges ruhaválasztásról elmélkedtünk. A piros ruhák mellé pedig választottunk valami mást is, hátha kivételesen eltér a hagyományoktól a hercegnő. 

Katalin kedvence: Alexander McQueen

Vilmos herceg felesége többek között élete egyik legfontosabb napján, az esküvőjén viselte az angol divatház ruhacsodáját, így nem lepődnénk meg, ha most is a ház égisze alól választana valamit. Azt szinte biztosra vehetjük, hogy a ruha viszonylag kényelmes lesz, és előnyös a szülés utáni pocak eltüntetésében.

Forrás: alexandermcqueen.com

A két évvel ezelőtti győztes: Jenny Packham

2013-ban, György herceg születésekor Katalin az angol divattervező egyik kreációjára szavazott, így mi arra tesszük a voksunkat, hogy idén sem lesz ez másképp. A hosszú, piros darab abszolút Dianát idézné!

Forrás: jennypackham.com

Modern hercegnőhöz modern választás: Reiss

Katalin imádja a márka darabjait, hivatalos megjelenéseikor gyakran választ a szintén angol háztól. Ha egy kicsit alakkövetőbb, egyszerűbb, ugyanakkor modern ruhát szeretne, biztosan a Reiss lesz a befutó.

Forrás: reiss.com

Tavaszi színek, igazi hercegnős fazon: Temperley London

Ha esetleg Katalin egy kicsit romantikusabb hangulatban lenne a szülés után, és vágyna egy modern, mai hercegnős darabra, akkor a Temperley London hullámos aljú ruhái épp megfelelőek lesznek.

Forrás: temperleylondon.com

Minták helyett egyszínű, letisztult fazon

Katalin számtalanszor választott ruhát az L.K. Bennett angol márkától, többnyire kevésbé hivatalos megjelenései alkalmával. Ha a hercegnő ezúttal is valami kényelmesre, letisztultra voksol, akkor biztosan ez a brand lesz a befutó.

Forrás: lkbennett.com
/1501/Katal201518224246