Elizabeth Hurley fia is a filmes szakmával kacérkodik

Forrás: Northfoto -
Damian sorozat fiú kamera London szakma filmipar Elizabeth Hurley tévéshow premier gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig hisszük el, hogy hamarosan 13 éves lesz a brit színésznő fia, Damian, akit Liz legújabb tévéshow-ja premierjén mutatott meg a kameráknak.

Hogy telik az idő! Alig lehet ráismerni Elizabeth Hurley 12 éves fiára, akkorát nőtt. A 47 éves színésznő kicsi fiát, Damiant vitte magával a The Royals című legújabb tévéshow-jának londoni premierjére, mint plusz egy fő.

Forrás: Northfoto

A jelek szerint nem esik messze az alma a fájától: Steve Bing amerikai üzletember fia édesanyja elmondása szerint érdeklődik a filmes szakma, kiváltképp a kamera mögött zajló munkák iránt.

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció

Jaggerek, Schwarzeneggerek és Baldwinok - szépek, gazdagok és tudják, hogyan kell kikaparni azt a bizonyos gesztenyét. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a hírességek leszármazottjait, akiknek nevét érdemes lesz megjegyezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.