Erő, izom és teljes elszántság: Hosszú Katinka szuperizmos

Forrás: Facebook/Katinka Hosszú -
úszónő izom Hosszú Katinka elszántság edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros világ- és kilencszeres Európa-bajnok úszónő azt írta követőinek, hogy az erősítés közben Vaslady-fokozatba kapcsolt. Nem semmi!

Kedvenc úszónőnk, aki legutóbb napbarnított, izmos testét küldte követőinek Floridából, most edzéséről posztolt. Ilyen izomzattal pedig nem csoda, hogy időről időre lekörözi az egész világot.

Forrás: Facebook/Katinka Hosszú

"Amikor nyerek, rögtön az ő tekintetét keresem"

Már kezünkbe vehetjük könyvét, az Iron Ladyt, ami a 2012-es, hatalmas csalódást jelentő londoni olimpia és a 2013-as barcelonai világbajnokság közötti szakaszát meséli el az életének. Megérthetjük - talán kapaszkodót is kaphatunk ahhoz - miként fordítható meg a sors. Hosszú Katinkával korábban a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra beszélgetett. Interjúnkért kattints ide!

Szabó Zsófinak megint új haja van és a lova is nyerthttp://www.life.hu/trend/20150327-szabo-zsofinak-megint-uj-frizuraja-van-es-a-lova-is-nyert.htmlSzabó Zsófi, aki legutóbb smink nélküli fotón pózolt, most épp új hajával örül a lova sikerének.Trend--Az ősz az új fekete? - Egyre többen csináltatnak ősz hajathttp://www.life.hu/trend/20150327-oszre-festik-hajukat-fiatal-lanyok.htmlAhány évszak, annyi furcsa trend. Nagyon gyakran változik a divat, vannak visszatérő elemek, és vannak, amik mindössze egy nyarat élnek meg. Itt a legújabb hóbort: fiatalok ősz hajjal!Trend--Pinkben búcsúzott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150327-katalin-hercegno-pink-kabatban-bucsuzott-a-szules-elotti-visszavonulasa-elott.htmlUtoljára jelent meg a nyilvánosság előtt a második gyermekével várandós hercegnő. A kis trónörökös április második felében érkezik.Trend--A venezuelai modell egész nap fűzőt hord, hogy 50 centis dereka legyenhttp://www.life.hu/trend/20150327-a-venezuelai-modell-aleira-avendano-egesz-nap-fuzot-hord-hogy-50-centis-dereka-legyen.htmlAleira Avendano nem bízza a véletlenre a darázsderék megszerzését, és annak érdekében, hogy tökéletes homokóra alkata legyen, a nap 23 órájában fűzőt hord.Trend--Zakó, a tavaszi ruhatár tökéletes alapdarabja - így válassz 2015 tavaszán!http://www.life.hu/trend/20150310-egy-jo-zako-a-tavasz-alapdarabja-zakokorkep.htmlFarmerrel és tornacipővel laza, miniszoknyával szexi, elegáns nadrággal tökéletes egy állásinterjúra - a zakó az egyik legjobban kihasználható ruhadarab az átmeneti időben. Találd meg a tökéleteset, és hidd el, imádni fogod!TrendThinkstockBréking! Kim Kardashian ismét barna letthttp://www.life.hu/trend/20150327-kim-kardashian-haja-ismet-barna-lett.htmlEz nem tartott sokáig: alig három héttel a nagy hajszínváltás után ismét sötétbarna tincsekkel kapták lencsevégre a valóságshow-sztárt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.