Hosszú Katinka napbarnított, izmos testét küldte Floridából

Florida izom napsütés úszó Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy ezen a hétvégén Magyarországon sem panaszkodhatunk az időjárásra, mindig picit irigyek vagyunk, amikor Hosszú Katinka Floridából posztol képet. És most is így tett.

Katinka, aki sorra nyeri a versenyeket a világ különböző pontjain, és halmozza az érmeket, most épp Amerikában van. De a rengeteg úszás mellett arra is hagy magának időt, hogy kiélvezze a napsütést.

Így mostanra igencsak jó színe lett, amit meg is mutatott követőinek a közösségi oldalán. Természetesen Katinka nem egyedül érkezett Floridába. Ott van párja, Shane is, aki a napokban szintén kapható volt néhány szelfire:

"Amikor nyerek, rögtön az ő tekintetét keresem"

Már kezünkbe vehetjük könyvét, az Iron Ladyt, ami a 2012-es, hatalmas csalódást jelentő londoni olimpia és a 2013-as barcelonai világbajnokság közötti szakaszát meséli el az életének. Megérthetjük - talán kapaszkodót is kaphatunk ahhoz - miként fordítható meg a sors. Hosszú Katinkával korábban a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra beszélgetett. Interjúnkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.