terhesség Polgár Kriszta szépségkirálynő méhszáj bárányhimlő rettegés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynőnek több problémával is meg kell küzdenie második terhessége alatt. Polgár Kriszta őszintén vallott arról, jelenleg milyen nehézséggel kell szembenéznie.

Polgár Kriszta a Life.hu-nak már elmesélte , hogy második gyermekét várja és egy kellemetlen betegség miatt veszélybe kerülhetett volna a magzat. „A fizikai tünetekhez egy sokkal rosszabb párosult: a félelem. A környezetemben felbukkant a bárányhimlő, én pedig gyorsan elmentem egy vértesztre, ahol kiderült, hogy még nem estem át ezen a fertőző betegségen" – mesélte akkor Kriszta, aki távoltartva magát még a családtagjaitól is, szerencsésen megúszta, hogy elkapja a vírust. Most azonban újabb kellemetlenséggel kell megküzdenie.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Sajnos most is, akárcsak az első terhességem alatt, veszélyeztetett terhesnek vagyok nyilvánítva, mert a méhszájam rohamosan nyílik, ezért az első kisfiammal is egy hónapig bent kellett feküdnöm a kórházban a szülés előtt. A mostani terhességem alatt is fokozottan figyelni kell magamra, nem sportolhatok és mivel nem vagyok hajlandó diétázni, gyorsan jönnek rám a kilók" – mesélte Kriszta a TV2 Mokka adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.