Ha két stílusikon találkozik: duplarandizott Victoria Beckham és Eva Longoria

Forrás: AFP/Leon Neal -
étterem Vacsora David Beckham luxus Jose Antonio Baston Santa Monica Los Angeles Eva Longoria duplarandi Victoria Beckham stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két híresség, akik évek óta nagyon jó barátnők, férjük és kedvesük kíséretében érkeztek az óceánparti luxusétterembe.

Ha a Beckham-házaspárnak van egy kis ideje, szívesen időznek a tengerentúlon. Nem ok nélkül: néhány évvel ezelőtt az angyalok városába költöztek David Beckham miatt, ahol az egykori sztárfocista az LA Galaxy futballcsapatában játszott.

Forrás: AFP/Leon Neal

A kedves emlékeken túl jó néhány barátjukat is Los Angelesnek köszönhetik, köztük Eva Longoriát és barátját, Jose Antonio Bastont is, akikkel a minap egy Santa Monica-i luxusétteremben költöttek el együtt egy vacsorát - a képeket ide kattintva nézheted meg.

Míg a Spice Girls egykori énekesnője a tőle megszokott kis feketében érkezett a helyszínre, addig a Született feleségek sztárja egy élénk pink színű ruhát húzott magára, az esemény előtt pedig már Instagramon is beköszönt rajongóinak:

Forrás: Instagram/Eva Longoria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.