Lesd el Rita Ora stílustrükkjeit! 5 dolog, amit tanulhatsz tőle

fashion week Stílus2015 stílus Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit!

Barna bőrhöz, szőke hajhoz a sárga kötelező!

Rita szívesen visel a vörös szőnyegen feketét, fehéret és tűzpirosat, de imádjuk, hogy az olyan feltűnő színektől sem riad vissza, mint a citromsárga. Ha a te színeid is hasonlóak Ritáéhoz, építsd be a ruhatáradba ezt a színt, mert nagyon modern és vidám, ráadásul az idei tavasz és nyár egyik legmenőbb színe. ITT korábban már meg is mutattuk, mikkel érdemes kombinálnod.

Forrás: AFP

Csak lazán!

Rita a hétköznapokban is megtalálja a módját annak, hogy kitűnjön a tömegből. Lehet, hogy nem a legnőiesebb a boyfriend jeans és a sportos cicanadrág, mégis jó látni, hogy Rita színesen képzeli el az életet!

Forrás: Northfoto, Instagram/Rita Ora

Játék a körmökkel

Rita imádja a feltűnő színű lakkokat, de az sincs ellenére, ha valami meglepővel dobja fel a körmeit. Hamarosan itt a nyár, így te se félj kicsit kitörni a komfortzónádból, idén ugyanis mindent lehet, ha körmökről van szó!

Forrás: Instagram/Rita Ora

Fő a harmónia

Rita az extra sminkcuccok mellett imádja a nagyon klasszikus párosításokat is. Ha visszafogott akar lenni, nude színt választ ajkaira és a körmeire is, ha viszont éppen istennőt játszik, akkor a tűzpirosra szavaz. Lakozz te is a rúzsodhoz: ugyanúgy működik a pink, a lazac vagy egy szép púderrózsaszín a körmökön és az ajkakon.

Forrás: AFP, Instagram/Rita Ora

Egy ütős kiegészítő mindig kell

Ha épp rossz passzban vagy, és nincs kedved órákig azon gondolkodni, miben indulj el otthonról, válaszd a kedvenc basic szettedet, és dobd fel valami nagyon extrával. Ez akár lehet egy különleges ruhadarab vagy egy nagyon feltűnő ékszer is. Rita imádja a szőrös mellényeket és a csodaszép fülékszereket, ezeket te is simán beépítheted a ruhatáradba!

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.