Semmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit!

Barna bőrhöz, szőke hajhoz a sárga kötelező!

Rita szívesen visel a vörös szőnyegen feketét, fehéret és tűzpirosat, de imádjuk, hogy az olyan feltűnő színektől sem riad vissza, mint a citromsárga. Ha a te színeid is hasonlóak Ritáéhoz, építsd be a ruhatáradba ezt a színt, mert nagyon modern és vidám, ráadásul az idei tavasz és nyár egyik legmenőbb színe. ITT korábban már meg is mutattuk, mikkel érdemes kombinálnod. 

Forrás: AFP

Csak lazán!

Rita a hétköznapokban is megtalálja a módját annak, hogy kitűnjön a tömegből. Lehet, hogy nem a legnőiesebb a boyfriend jeans és a sportos cicanadrág, mégis jó látni, hogy Rita színesen képzeli el az életet!

Forrás: Northfoto, Instagram/Rita Ora

Játék a körmökkel

Rita imádja a feltűnő színű lakkokat, de az sincs ellenére, ha valami meglepővel dobja fel a körmeit. Hamarosan itt a nyár, így te se félj kicsit kitörni a komfortzónádból, idén ugyanis mindent lehet, ha körmökről van szó!

Forrás: Instagram/Rita Ora

Fő a harmónia

Rita az extra sminkcuccok mellett imádja a nagyon klasszikus párosításokat is. Ha visszafogott akar lenni, nude színt választ ajkaira és a körmeire is, ha viszont éppen istennőt játszik, akkor a tűzpirosra szavaz. Lakozz te is a rúzsodhoz: ugyanúgy működik a pink, a lazac vagy egy szép púderrózsaszín a körmökön és az ajkakon. 

Forrás: AFP, Instagram/Rita Ora

Egy ütős kiegészítő mindig kell

Ha épp rossz passzban vagy, és nincs kedved órákig azon gondolkodni, miben indulj el otthonról, válaszd a kedvenc basic szettedet, és dobd fel valami nagyon extrával. Ez akár lehet egy különleges ruhadarab vagy egy nagyon feltűnő ékszer is. Rita imádja a szőrös mellényeket és a csodaszép fülékszereket, ezeket te is simán beépítheted a ruhatáradba!

Forrás: AFP