fashion week a nap cikke Vanessa Hudgens Julianne Hough körömlakk kim kardashian műköröm Kesha Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is a lakkok szerelmese vagy, és imádsz új trendekkel, stílusokkal kísérletezni? A tavalyi álomszép, színes trendek még ma is hódítanak, most azonban megmutatjuk, hogyan csinálják a világsztárok. Tanulj tőlük!

A sztárok csak belibbennek a manikűröshöz, hamarosan pedig kész műremekkel a körmeiken pózolnak a fotósok előtt - de te is bátran elkészíthetsz egy-egy kreatív kompozíciót. Ha unod a lazacszínű körmöket vagy a francia lakkozást, íme egy kis inspiráció! A szépséges körmök elkészítésében Darabos Évi műkörömépítő, háromszoros Európa-bajnok ad tippeket.

1. Cara Delevigne, a retró lány

A retró minták kedvelőinek alapmotívumai közé tartoznak a pöttyök. Fesd fel az alapszínt a körömlemezre, és hagyd néhány percig száradni. Vidd fel újra ezt a színt, majd rögtön csöppents bele egy másik, jól látszódó körömlakkot. A szabályos pöttyök elkészítésében segítségedre lehet például egy gombostű tompa vége. Alaposan hagyd megszáradni, hiszen az elütő színek hajlamosak elmaszatolódni. Száradás után a körömre vigyél fel gyorsszárító fedőlakkot.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

2. Demi Lovato állatmintája

A körmök díszítésére kézenfekvő módszer a matricák alkalmazása. Ezeket ragaszthatod egy lakkozott alapkörömre, így pillanatok alatt elkészítheted a cipzáras körmöket, vagy ragaszthatod egy világos vagy színtelen alaplakkra is, így készíthetsz rövid idő alatt állatmintás körmöket. Ha jó a kézügyességed, rövid szőrű díszítő ecsettel az egyszerűbb tigris- vagy párducmintákat te magad is megfestheted. Azonban soha ne feledkezz el fedőlakkal lezárni a körmöket.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

3. Csillogj, mint Julianne Hough

Nagyon visszafogott és elegáns hatást érhetsz el csillámporok használatával. A két réteg színes lakk felvitele után a köröm végére kenj színtelen fedőlakkot, és az ujjbegyed segítségével nyomkodj bele csillámport. Néhány perc száradás után vond be a teljes körmöt fényes fedőlakkal. A natúr színek kedvelői a körömlemezre tojáshéj színű körömlakkot és hozzá ezüst vagy arany színű csillámport, a vidám színek kedvelői pedig a türkiz, piros vagy narancs színek mellé akár neonszínű csillámport is választhatnak.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

4. Partiköröm, ahogy Kesha csinálja

Nyáron nagyon kedveltek a nagyszemű ásványi anyagokkal dúsított körömlakkok, amelyek különleges csillogást és szivárványszerű színátmenetet hoznak létre a köröm felületén. Ezekkel más-más hatást érhetsz el, ha önmagukban használod, és akkor is, ha egy másik színre visszed fel őket. Vigyél fel két rétegben egy sötétebb tónusú színt - választhatsz a divatos tengerészkék, türkiz, vérnarancs vagy az örök kedvenc, a fekete közül. Néhány perc száradás után vigyél fel a teljes körömfelületre zúzott ásványi anyagokat tartalmazú, úgynevezett mineral körömlakkot, majd a köröm felületét vond be fedőlakkal.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

5. Khloe Kardashian a csíkokra esküszik

A körömlemezre vigyél fel két rétegben tetszőleges színű körömlakkot - mivel idén a púderszínek nagyon menőek, bátran választhatsz a tojáshéj vagy törtfehér színek, esetleg a lágy capuccino árnyalatai közül. A köröm díszítésére használandó öntapadós szalagból vágj le akkorát, amely pontosan átéri keresztben a körmöt, majd ragaszd rá a szalagot. Végül az egészet színtelen fedőlakkal vond be.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

6. Kim Kardashian bemutatja 2013 slágerét

A matt és fényes hatás kombinálása talán az év legtrendibb választása. Vigyél fel egy színtelen alaplakkot a körömre, amely megóvja attól, hogy a színes körömlakk sárgásra színezze a körömlemezt. Válassz egy sötét lakkot, a legmutatósabb kétség kívül a fekete lesz. Két réteg felvitele után a teljes körmöt fedd be mattító fedőlakkal, amely néhány perc száradás után matt felületet hoz létre a körmünkön. A köröm végét vagy a fekete vagy egy fényes, színtelen fedőlakkal fesd francia hatásúra, így néhány perc száradás után már készen is van a trendi, matt-fényes hatás.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

7. Pink gyöngyökkel hódít

A kaviár köröm idén nagyon divatos és extravagáns. A színtelen, még friss körömlakkba szórj apró gyöngyöket, amelyeket az ujjbegyeddel finoman nyomkodj bele a lakkba. Ez után legalább 2 réteg fedőlakkot vigyél fel a körömre, hogy biztosan a helyükön maradjanak a gyöngyök. Az igazán vagány hatást mattító fedőlakkal érheted el, amely száradás után matt felületet biztosít a gyöngyöknek. Azzal azonban számolni kell, hogy ez a viselet alkalmi, a gyöngyök néhány nap alatt kipotyognak a körömlakkból.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

8. Vanessa Hudgens "szerelmes" körmei

Az első pillantásra fekete szivekre emlékeztető körmöt könnyedén elkészítheted. A mandula formára reszelt körmöket először lakkozd át törtfehér körömlakkal, majd száradás után egy vékony ecsettel rajzolj két ívet a körömre, ezzel kijelölve a szivek felső részét. A fennmaradó körömrészt fesd feketére. Néhány perc száradás után csillogó fedőlakkal vond be a teljes körömlemezt.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.