fashion week Stílus2015 smink stílus Rita Ora stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora fénysebességgel lett stílusikon, ám nemcsak az öltözködés terén érdemes általa inspirálódni: a sminkekben is imád kísérletezni, követi a trendeket, de nem veti meg a klasszikus technikákat sem. Lesd el a trükkjeit - Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan!

Rita üstökösként robbant be a köztudatba: extrém, vad stílusával hamar népszerű lett a divatszakmában, nemrégiben pedig a kozmetikai ipar is felfigyelt különlegesen szép vonásaira. A jugoszláv származású brit énekesnő egy túlfűtött energiabomba – erről személyesen is meggyőződhettem. Emlékezetes pillanat az életemben, amikor Brooklynban 2014 szeptemberében, a Fashion Rocks show-ban élőben láthattam karizmatikus előadását. Csak úgy vibrált körülötte a levegő. Tele volt életkedvvel, vicces és sziporkázóan szexi!

Forrás: AFP

Ritának gyönyörű bőre van, egyszer szívesen kisminkelném... Az énekesnőnek a védjegyévé vált a platinaszőke haj, a szenvedélyes vörös ajak és a sötét, karakteres szemöldök. Amit elfelejthetünk, hisz nemrég új külsővel lepte meg a nagyérdeműt a pophercegnő. Az új külcsín természetesen a legújabb New York-i trendnek megfelelően a no make-up. Az arc mesterien kidolgozott, tökéletesen árnyékolt, az arccsont fényes alapozással, valamint highlighterrel kiemelve. Ehhez jön még a természetes hatású ajakrúzs, amitől pedig lágyabbak lettek vonásai, az nem más, mint a szemöldöke. Igen, igen, végre a hajszínéhez finomították szemöldökének a színét, amitől ártatlanabb lett az összkép.

/1504/Rita_2015415145118

Így készítsd el Rita Ora sminkjét!

Az arctisztítás után hidratáld bőrödet esszenciális arcolajjal, ami energizálja és ragyogóan természetes fénnyel gazdagítja. Majd egy folyékony alapozóval egységesítsd a bőröd színét. Világosítsd ki a szem alatti területet, ujjaddal szépen dolgozd össze az alapozóval, méghozzá kontúrmentesen. Majd emeld ki az arccsontodat highlighterrel. Az arccsont alá tegyél barackos árnyalatú arcpirosítót. Rétegelve tedd fel, hogy szép átmenete legyen. Szemöldököd formáját igazítsd meg, majd élénkítsd a színét. A végén ne feledd, szépen fésüld meg száliránynak megfelelően, aztán a szemöldökspirállal rögzítsd a formáját.

1. Szemhéjpúder - Estée Lauder, 2. Szemhéjtus - Lancôme, 3. Alapozó - Clinique, 4. Highlighter - Kiko, 5. Szemhéjpúder - Bobbi Brown, 6. Rúzs - Catrice, 7. Szempillaspirál - MAC, 8. Bőrszépítő arcolaj - L'Oréal
Forrás: portrékép AFP

A szemfestéshez használj szemhéjkrémet bázisként, majd emeld ki a szemzugot, tegyél oda krémes, fehér, fényes pöttyöt. Kontúrozd körbe a szemed fekete krémtussal, satírozd el a kontúrszéleket, hogy szép átmenete legyen. Majd egy fényesebb textúrájú szemhéjpúdert satírozz a mozgószemhéj egészére és az alsó szempillasorhoz. Ha ez is megvan, akkor egy ecsettel vagy fülpiszkával szépen finomítsd le a kontúrszéleket, hogy füstös hatású legyen a tekintet. A még titokzatosabb kinézethez emeld ki fekete, tartós krémtussal a vízvonalat. Szempilláidat intenzív fekete szempillaspirállal dúsítsd. A kifinomult megjelenésedet koronázd meg egy nude, matt ajakrúzzsal.

Sztár vagyok, hogy sminkeljek? - Larion Oscar tippjeihttp://www.life.hu/trend/20150204-ha-sztar-lennek-igy-kene-sminkelnem-a-voros-szonyegen-larion-oscar-tippjei.htmlDübörög a díjátadószezon, így ilyenkor a csodás kreációk mellett a sminkek is előtérbe kerülnek. Larion Oscar sminkmester mesélt arról, hogyan érdemes sminkelni, és mire is kell figyelni, ha az ember lánya a vörös szőnyegre téved.TrendThinkstockRúzs apró ajkakon - miért ne? Ravasz trükkök Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150409-smink-ls-szepsegapolas-ruzs-kis-ajkakra-larion-oscar-trukkjei.htmlOdáig vagy a mámorítóan szép tavaszi rúzsokért, ám túl picinek gondolod az ajkaidat ahhoz, hogy ilyesmit bevállalj? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan viselheted mégis kedvenc tavaszi színeidet – lesd el a profi trükkjeit!TrendThinkstockÁlomszép smink 40 felett is - Larion Oscar elárulja, mire figyelj odahttp://www.life.hu/trend/20150309-igy-sminkelj-40-felett-larion-oscar-tippjei.htmlHuszonévesen még gyönyörű lehet a smink nélküli arc, ám 40 felett nem árt megtanulni néhány trükköt, amivel szebbé teheted a bőröd. Larion Oscar sminkmester tippjei következnek. Trend--Larion Oscar sminkmester Oscar-kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-larion-oscar-sminkmester-kedvencei.htmlHa valaki, hát Larion Oscar biztosan tudja, milyen sminket illik viselni a vörös szőnyegen. A sminkmester a Life.hu-nak elmondta, kik voltak az ő nagy kedvencei az idei Oscar-gálán, és hogy kik vétettek látványos sminkbakit. TrendAFP3 sminktipp kék szemű sziréneknekhttp://www.life.hu/trend/20150223-larion-oscar-tippjei-3-sminktipp-kek-szemu-szireneknek.htmlMitől lesz a kék szem még kifejezőbb, még kékebb, még különlegesebb? Larion Oscar sminkmester elárulta, mi az a 3 trükk, amit minden kék szemű nőnek tudnia kell sminkeléskor. TrendThinkstock3 sminktipp zöld szemű macskanőknekhttp://www.life.hu/trend/20150203-3-sminktipp-zold-szemu-macskanoknek-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlA zöld szemet vétek nem kiemelni egy gyönyörű sminkkel. Próbálj ki új színeket, árnyalatokat, kombinációkat - Larion Oscar sminkmester elárulja, mire érdemes odafigyelni.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.