Eva Longoria és Serena Williams neon bikiniben napozott

Forrás: AFP -
neonszínek Jose Antonio Baston hétvége Serena Williams Miami bikini Eva Longoria nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár együtt töltötte a húsvét hétvégét Miamiban, ami leginkább abból állt, hogy a medenceparton napoztak neon színű bikiniben.

Eva Longoria és barátnője, a teniszező Serena Williams együtt mentek nyaralni. Szépen össze is öltöztek: a színésznő pink, a sportolónő narancssárga bikinit húzott. A képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP

A nyaraláson egyébként Eva Longoria üzletember szerelme, Jose Baston is ott volt, aki talán már el is jegyezte a színésznőt. A színésznő fodrásza, Ken Paves nélkül sem szívesen mozdul ki több napra, így ő is velük tartott a hétvégén.

Ha két stílusikon találkozik: duplarandizott Victoria Beckham és Eva Longoria http://www.life.hu/trend/20150403-victoria-es-david-beckham-duplarandiztak-eva-longoria-szinesznovel-es-baratjaval-jose-antonio.html A két híresség, akik évek óta nagyon jó barátnők, férjük és kedvesük kíséretében érkeztek az óceánparti luxusétterembe. Trend -- Hétszer öltözött át egy este alatt Eva Longoria - Nem spórolt a szexi ruhákkal http://www.life.hu/trend/20141011-eva-longoria-szineszno-szexi-ruhai-az-alma-dijatadon.html Eva Longoria nem spórolt a szexi ruhákkal, amikor az ALMA (The American Latino Media Arts Award) díjátadó gálára indult. A színésznő, aki a gála háziasszonya volt, hétszer öltözött át egyetlen este alatt. Megmutatjuk mindet, neked csak szavaznod kell a kedvencedre. Trend -- Eva Longoria bikiniben, csuromvizesen mutatta meg tökéletes testét - csak ő éppen nem tudott róla http://www.life.hu/trend/20140915-eva-longoria-bikiniben-pihent-egy-hajo-fedelzeten-mikozben-lesifotosok-fotoztak.html A szuperszexi, bombatestű színésznő, Eva Longoria egy yachton pihent, miközben a paparazzik is készen álltak - szerencsére. Trend -- Sarah Jessica Parker csillámporos Manolo Blahnikban tündökölt http://www.life.hu/trend/20150407-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-csillamporos-manolo-blahnik-cipoben-tundokolt.html A Szex és New York sztárja hű maradt a szerepéhez, és akárcsak Carrie Bradshaw a filmben, Sarah is csodás cipellőben ejtette ámulatba a járókelőket, amikor megjelent a Manolo Blahnik cég irodájánál. Trend Northfoto Megvált vaginatetkójától Demi Lovato http://www.life.hu/trend/20150408-demi-lovato-megvalt-vaginara-emlekezteto-tetovalasatol.html Nem annak szánta, ám végül az X-Factor sztárja is belátta: az a bizonyos rúzsnyom a bal karján jobban emlékeztet egy intim női testrészre, mint kéne. Trend -- Családi botrány! Mischa Barton beperelte az anyukáját, mert pénzt lopott tőle http://www.life.hu/bulvar/20150408-mischa-barton-birosagon-pereskedik-anyukajaval-nuala-bartonnal-mert-a-szineszno-szerint-penzt-lopott.html Úgy látszik, családi dráma van kialakulóban Mischa Bartonéknál. A 29 éves színésznő ugyanis anyukájával pereskedik a bíróságon. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.