Újabb Photoshop-botrányba került Mariah Carey! Miért nem vállalja fel valódi alakját?

varázslat fotó Photoshop Mariah Carey énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő testét megint durván átphotoshopolták. A 45 éves sztár új lemezének borítóján úgy fest, mint 20 évvel ezelőtt.

Mariah Carey-nek nem ez az első photoshop-botránya. Úgy látszik, előszeretettel él a technika adta lehetőségekkel azért, hogy szebb testet varázsoljon magának. De vajon miért nem látja, hogy meglehetősen feltűnő a változás: ahogy élőben néz ki, annak bizony semmi köze nincs a fotókhoz.

/1504/Maria2015413154740

Britney Spears photoshopolt képével reklámozzák a lapos has titkát

Az egykori tinibálvány mostanában meglehetősen elhanyagolja magát, a photoshopnak köszönhetően mégis címlapon reklámozza a lapos has titkát.

Kim Kardashian kislányának 250 ezer forintos kamerája van http://www.life.hu/news/20150410-kim-kardashian-es-kanye-west-kislanya-north-west-eloszor-utazott-ormenyorszagba-ennek-oromere-draga.html A kis North West most először utazott anyukája, Kim Kardashian szülőföldjére, Örményországba. Szerencsére a nagy esemény dokumentálására kapott is egy 250 ezer forintos fényképezőgépet. News -- Fáradt vagy? Íme, három jógapóz, hogy felfrissítsd magad! http://www.life.hu/ez-zsir/20150410-jogaiskola-a-jogaklikkel-ime-3-jogapoz-vagy-akar-egy-komplett-jogora-hogy-felfrissitsd-magad.html Fáradt vagy? Kérsz egy gőzölgő csésze kávét? Csábító gondolat, ám ez nem a legjobb megoldás: néhány kurta percre valóban sikerül átverni a testedet, és varázsütésre múlik a fáradtság. Azonban a kávé és még inkább az energiaitalok rövid illúziót keltve tovább merítik a tartalékaidat, nem nyújtanak hosszú távú megoldást, sőt. Ez Zsír! Origo Jennifer Lopez kockahasat villantott http://www.life.hu/ez-zsir/20150412-jennifer-lopez-kockahasat-villantott-las-vegasban.html Hihetetlenül jó formában van Jennifer Lopez: és erről fotók is tanubizonyságot tesznek. Ez Zsír! AFP Végtelen lábakat villantott a szuperszexi Jakabos Zsuzsa http://www.life.hu/ez-zsir/20150411-vegtelen-labakat-es-kidolgozott-bicepszet-villantott-a-szuperszexi-jakabos-zsuzsa-uszono.html Jakabos Zsuzsát nemcsak úszóteljesítménye miatt imádjuk: gyönyörűen kidolgozott teste mellett sem megyünk el szótlanul. Ez Zsír! Origo Zsírégetés? Erős immunrendszer? Ezeket a távol-keleti fűszereket iktasd be az étrendedbe! http://www.life.hu/ez-zsir/20150408-tavol-keleti-fuszerek-amiket-iktass-be-az-etrendedbe-kurkuma-gyomber.html Ha nem vagy a keleti fűszerek nagy rajongója, azért biztosan találsz olyat a palettán, amit néha-néha szívesen fogyasztasz. Tudtad például, hogy a kurkuma csodát tesz a bőrrel is? Ismerd meg három nagy kedvencünket, érdemes őket beiktatnod a tavaszi méregtelenítésbe is! Ez Zsír! Thinkstock Az égig érnek Sarka Kata combjai http://www.life.hu/ez-zsir/20150410-sarka-kata-combjai-az-egig-ernek.html Már megszokhattuk, hogy Sarka Katáról minden napra jut egy szexi fotó. Mivel mostanában egy fitnesz versenyre készül, napjai nagy részét az edzőteremben tölti, ahonnan szívesen posztol képeket egyre tökéletesebb és tökéletesebb alakjáról. Ez Zsír! --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.