A 27 éves színésznő ezúttal az amerikai Allure magazin májusi számának címlapján szerepel. A fotók mellett természetesen egy interjú is készült vele a magazinba, ebből kiderül, hogy a színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott a kislánya születése óta.

„Már tudom, mi a legfontosabb dolog a számomra – és minden mást ennek rendelek alá" – mondta a színésznő első gyermeke születése után. Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya, James január 1-jén született, és már három híres keresztanyukája is van. A színésznő most mesélt először arról, hogy mi változott meg benne kisbabája születése óta.

Forrás: AFP

„Az emberek megszállottan törekednek a szépségre, és arra, hogy örökké fiatalnak látszódjanak. De nézz meg egy nőt, aki tényleg ennek él: csapdában van. Mert tragédia lenne, ha örökre fiatalok maradnánk" – mondta a színésznő, aki sokáig védte kislányát a nyilvánosságtól.

A sztár minden mondatából az érezhető, hogy kislánya mennyire megváltoztatta a gondolkodását az élet körforgásáról és a halálról: „Ha van egy gyereked, rájössz, hogy a halálnak is megvan az oka. Elmegyünk, hogy helyet adjunk gyermekeinknek" – mondta végül a színésznő.