Maga Pink is beismerte, hogy a hétvégi jótékonysági rendezvényen viselt ruhája nem éppen előnyös oldalát emelte ki, majd visszavágott a gonosz kommentelőknek: így is szépnek érezte magát. Hajrá, Pink!

Még egy ok, amiért imádjuk Pinket. Az egygyerekes énekesnő szombaton tette tiszteletét egy rákellenes jótékonysági rendezvényen. Az eseményre felvett fekete ruhája pedig okot adott az internet trolljainak arra, hogy elkezdjék bántani Pinket, aki nem hagyta annyiban a dolgot, és Twitteren vágott vissza az őt és testét ért támadásokra.

Pink abban a bizonyos ruhában, és kislánya, WillowForrás: Twitter/Pink

„Bár bevallom, hogy ez a ruha valóban nem mutatott olyan jól a képeken, mint a konyhámban, én mégis nagyon csinosnak éreztem magam benne. Sőt, gyönyörűnek. Így hát kedves érintettek, ne aggódjatok értem. Én sem aggódom értetek. Teljesen jól vagyok, nagyon boldog vagyok, és az én egészséges, érzéki és őrülten erős testem is megérdemel egy kis szünetet. Köszönöm, hogy aggódtok értem!" – írta Pink, akit néhány kommentelő egyenesen kövérnek nevezett.

„A férjem szerint így csak még több minden van rajtam, amit szerethet" – vágott vissza erre Pink, aki egyike azon hírességeknek, akik büszkén vállalják testüket úgy, ahogy van: terhessége után egy magazin címlapfotóján mutatta meg magát teljes valójában, legutóbb pedig egy nemes ügy kedvéért vetkőzött meztelenre.