Gondolatok, amelyek minden nő fejében megfordulnak az edzés során

kampány nők Gondolat videó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert sportmárka legújabb kampányvideója remekül összegzi, mi minden fordul meg a hölgyek fejében egy-egy keményebb edzés során.

Te is érezted már úgy, hogy mindenki téged figyel edzés közben? Ráadásul becsmérlően? Hogy mindenki úgy néz ki körülötted, akár egy igazi szupermodell? Hogy nem látod még a kemény edzésed végét? Hogy nem bírod megcsinálni? A Nike legújabb kampányvideója nem csupán jól összefoglalja mindazon gondolatokat, amelyek szinte valamennyi nő fejében megfordulnak a sportolás során, hanem motivál is: még a legkilátástalanabb helyzetben sem érdemes feladni. A videót alább tekintheted meg:

Kipróbáltuk: egy sportos délután a mobiledzővelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150413-edzes-mobiledzovel-moveitblondie-blogger-tippjei.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amikkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel!Ez Zsír!--40 felett is az edzés az élete - Így hozza magát csúcsformába Palecián Judithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150212-palecian-judit-fitneszmodell-edzesrol-es-etkezesrol-meselt.htmlJudit a tökéletes példa arra, hogy 40 felett is lehet egy nő csúcsformában. De hogy ehhez pontosan mire is van szükség? Erről faggattuk az athletic kategóriában versenyző sportolónőt.Ez Zsír!OrigoSportos, csinos, kényelmes - menő lapos cipők tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150326-sportos-csinos-kenyelmes-meno-lapos-cipok-tavaszra.htmlA tűsarkúnál nincs szexibb lábbeli, ám vannak helyzetek, amikor nem árt valami kényelmes, de azért csinos vagy legalábbis divatos cipellő. Idén is van miből válogatni - máris mutatjuk!TrendThinkstockEdzés combra, popsira, mellizomra - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-paros-labdas-gyakorlatok.htmlEgyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Ez Zsír!ThinkstockImádnivaló tavaszi szettek sportosan csinos lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20150326-imadnivalo-tavaszi-szettek-sportosan-csinos-lanyoknak.htmlNincs kedved a tűsarkú cipőkhöz, mert valami sokkal kényelmesebbre vágysz az egész napos rohangáláshoz? Íme, három szett, ami tökéletes sportosan csinos csajoknak. Trend--Micsoda?! Egy pohár bor kiválthat egy edzésthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150323-sok-jotekony-hatasa-van-a-vorosbornak-peldaul-a-szivmukodes-javul.htmlEzt nem fogod elhinni! Egy pohár bor ugyanazt a hatást érheti el, mint egy óra edzés a konditeremben. Azért nem arra biztatunk, hogy dobd a súlyok emelgetését, de érdemes elolvasnod, mire jöttek rá a kanadai tudósok. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.