Így búcsúzott Gisele Bündchen a kifutóktól!

Forrás: Instagram/ Gisele Bündchen -
búcsú Gisele Bündchen Valentino utolsó kifutó Louis Vuitton Alexander McQueen Dior Victoria's Secret döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este lépett utoljára a kifutóra a híres topmodell. Gisele Bündchen húszéves pályafutást követően döntött úgy, hogy nem vállal több divatbemutatót. A búcsú meglehetősen érzelmesre sikerült.

Ahogy a Life.hu is megírta, a 34 éves modell már korábban bejelentette: nem vállal több kifutós felkérést. A Victoria's Secret gyönyörű angyala úgy érezte, hogy vissza kell vennie a tempóból, ezért hozta meg ezt a komoly döntést.

Gisele Bündchen - mielőtt utoljára kifutóra lép Forrás: Instagram/ Gisele Bündchen

Gisele Bündchen a kifutóra lépés előtti készülődésről is posztolt, és egy 20 évvel ezelőtti fotót is kitett az Instagram oldalára, amihez megható sorokat írt. „Hálás vagyok, hogy 14 évesen lehetőséget kaptam erre a nagy utazásra. Ma, a szakmában eltölött 20 év után, kiváltságnak érzem, hogy megválaszthattam az utolsó kifutós fellépésemet, és örülök, hogy a divatvilág más területei még mindig nyitva állnak előttem."

Gisele Bündchen Forrás: Instagram/ Gisele Bündchen

A híres topmodell már 14 évesen a legnagyobb tervezők kifutóin vonult végig: Louis Vuitton, Dior, Valentino és Alexander McQueen is foglalkoztatták a fiatal lányt. Gisele egyébként csak tavaly 47 millió dollárt keresett.

Az egész divatszakma egyik legnagyobbja búcsúzott most a kifutóktól!

Meztelenül kampányol a világ egyik legszebb modellje

Ahogy a Life.hu is megírta, egy világhírű ékszercég kérte fel a gyönyörű topmodellt arra, hogy mutassa be legújabb, tavaszi kollekcióját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.