Tegnap este lépett utoljára a kifutóra a híres topmodell. Gisele Bündchen húszéves pályafutást követően döntött úgy, hogy nem vállal több divatbemutatót. A búcsú meglehetősen érzelmesre sikerült.

Ahogy a Life.hu is megírta, a 34 éves modell már korábban bejelentette: nem vállal több kifutós felkérést. A Victoria's Secret gyönyörű angyala úgy érezte, hogy vissza kell vennie a tempóból, ezért hozta meg ezt a komoly döntést.

Gisele Bündchen - mielőtt utoljára kifutóra lépForrás: Instagram/ Gisele Bündchen

Gisele Bündchen a kifutóra lépés előtti készülődésről is posztolt, és egy 20 évvel ezelőtti fotót is kitett az Instagram oldalára, amihez megható sorokat írt. „Hálás vagyok, hogy 14 évesen lehetőséget kaptam erre a nagy utazásra. Ma, a szakmában eltölött 20 év után, kiváltságnak érzem, hogy megválaszthattam az utolsó kifutós fellépésemet, és örülök, hogy a divatvilág más területei még mindig nyitva állnak előttem."

Gisele BündchenForrás: Instagram/ Gisele Bündchen

A híres topmodell már 14 évesen a legnagyobb tervezők kifutóin vonult végig: Louis Vuitton, Dior, Valentino és Alexander McQueen is foglalkoztatták a fiatal lányt. Gisele egyébként csak tavaly 47 millió dollárt keresett.

Az egész divatszakma egyik legnagyobbja búcsúzott most a kifutóktól!

Meztelenül kampányol a világ egyik legszebb modellje
Ahogy a Life.hu is megírta , egy világhírű ékszercég kérte fel a gyönyörű topmodellt arra, hogy mutassa be legújabb, tavaszi kollekcióját.