Gisele Bündchen topmodell kifutó nyugdíj divatmárka test Victoria's Secret jóga karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ leghíresebb topmodelljét nem fogjuk többet a kifutókon látni. A teste üzent a modellnek – ezért fejezi be a pályafutását.

Már évek óta Gisele Bündchen a legjobban fizetett topmodell. A Victoria's Secret egyik angyala és a legnagyobb divatmárkák arca. Nemrég még meztelenül is pózolt egy ékszercég kampányában. A 34 éves modell azonban most bejelentette: lemond karrierjének egyik meghatározó részéről, a kifutókról. „A testem automatikusan jelzi, ha valami rossz neki. Megtanultam meghallani őt, és most azt kérte tőlem, hogy ezt hagyjam abba. Tisztelem a testemet és a kéréseit" – nyilatkozta egy brazil lapnak.

Forrás: AFP

A modell, aki legszívesebben gyermekével jógázik, valószínűleg nem mond le minden munkát, hiszen a kifutós felkérések mellett rengeteg kampányban is szerepel. Mivel Gisele csak a tavalyi évben 47 millió dollárt keresett, valószínűleg az sem fog nagyon problémát okozni neki, ha már csak évi egy-egy munkát vállal.

Mi mindenesetre sajnáljuk, hogy a gyönyörű modelltől nem fogunk több kifutós szereplést látni.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.