Horváth Éva házimunkával edz, próbáld ki te is!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Horváth Éva házimunka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Porszívózás közben is lehet fogyni, ezt Horváth Éva ki is próbálta. Mint ahogy senkinek, neki sem tartozik kedvenc elfoglaltságai közé a házimunka, de tudva, mennyi kalóriát éget el takarítás közben, máris nagyobb a motiváció. 

Alakformáló és zsírégető elfoglaltság is lehet a takarítás. Mindössze annyira van szükség, hogy úgy végezzük, mintha tényleg edzenénk.

Egyszerű gyakorlatok otthonra

Közeleg a nyár és a bikiniszezon. Ha nincs időd konditerembe járni, esetleg nehezen veszed rá magad a sportolásra, íme néhány könnyű, de hatásos gyakorlat, amelyeket otthon is egyszerűen el tudsz végezni!

Érdemes zenét is kapcsolni hozzá, valamint kéz- és lábsúlyokat használni. A bomba testű Horváth Éva megmutatta, milyen gyakorlatokat érdemes végezni porszívózás, mosogatás, vasalás közben, hogy ne csak a lakás tisztuljon, hanem mi is a zsírpárnáktól!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.