Thaiföld szexi Horváth Éva nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk, hogy most volt, de képtelenek vagyunk kihagyni, hogy meg ne mutassuk nektek a műsorvezető legújabb fotóit. Gyönyörű helyen, gyönyörű nő. 

A minap már leesett az állunk, amikor megpillantottuk Horváth Éva csodás alakját a thaiföldi paradicsomban. A burmai körútja után Éva ugyanis Thaiföldön élvezi a meleg trópusi nyarat. A műsorvezető a nagy sikerre való tekintettel most újabb képeket tett közzé, mi pedig azokat is megmutatjuk nektek.

Itt már közelebb merészkedett a fotós, mint a múltkor...

Forrás: Horváth Éva/Instagram

...itt pedig még közelebb...

Forrás: Instagram/Horváth Éva

Azt pedig még mindig nem tudjuk, kivel nyaral a szépség...

New World Mall, Bangkok - A halak pálázája

Aki Thaiföldön jár, egészen biztosan nem hagyja ki Bangkokot sem. Még a víz, a napozás, az idill szerelmesei is úgy döntenek, hogy pár napot a nyüzsgő nagyvárosban töltenek, amely az intenzitásával, az éjszakai életével és persze látványosságaival azonnal rabul ejt minket. Bangkokban található például az a négyszintes, lepusztult épület, melyet halak vettek birtokukba. A helyi lakosok, hogy megszüntessék a szúnyoginváziót, halakat telepítettek a vízbe. Az elmúlt 18 évben a halak egyre többen és többen lettek, és mára már teljesen benépesítik a plázában keletkezett tavat – a turisták legnagyobb örömére, ma ugyanis sokan csak a halas pláza látványáért keresik fel a városrészt. Ha arra jársz, semmiképp ne hagyd ki, addig pedig nézd meg az erről készült képgalériánkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.