Ki sem találnád, min pereskedik Sofia Vergara és exe

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
embrió per Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű Sofia Vergara és exe komoly háborúba kezdett, és nem is akármin. A férfi még mindig gyereket szeretne a színésznőtől, de nem a megszokott módon. 

A Modern család sztárja szerette volna megsemmisíttetni az ő petesejtjeiből és párja spermáiból összehozott, lefagyasztott embriókat, de az exe, Nick Loeb ellenkezik. Olyannyira, hogy bíróság elé vitte Vergarát, és mindent megtesz, hogy megtarthassa ezeket az embriókat.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Nem teljesen érthető a férfi próbálkozása, hiszen a Joe Manganiellóval boldog kapcsolatban élő Sofia nem akarja, hogy a két lefagyasztott embriót beültessék neki, és valószínűleg abba sem menne bele, hogy az ő petesejtjeiből származó embriókat egy másik anya hordja ki.

Sofiát és párját, Joe-t egyébként Hollywood új álompárjaként tartják számon, mi is imádjuk őket.

Ennél cukibb nincs ma: kiborult a kislány az Oroszlánkirály egyik jelenetén http://www.life.hu/csalad/20150414-kiborult-a-kislany-az-oroszlankiraly-jeleneten.html Az internet új sztárja az a tündéri kislány, aki elsírta magát, amikor először nézte meg az Oroszlánkirályt. Az apukája lefilmezte reakcióját – nézd meg, és olvadozz te is! Család Origo Felelős szülők? Látványosságként mutogatták súlyosan elhízott gyermeküket http://www.life.hu/csalad/20150415-1935-ben-keszult-video-egy-sulyosan-elhizott-harom-eves-kisfiurol.html Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet egyik legutóbbi felmérése szerint a magyar felnőtt lakosság kétharmada, azaz nagyjából 6,7 millió ember túlsúlyos, 1,8 millióan pedig elhízottnak számítanak. Megdöbbentő számok! De nem sokkal jobb a helyzet a gyerekek körében sem, egy európai kutatás adatai alapján ugyanis minden hatodik magyar gyermek túlsúlyosnak, illetve elhízottnak bizonyul. Család Origo 4 tipikus női baki vezetés közben http://www.life.hu/csalad/20150409-vezetes-technikai-hibak-amit-a-noi-soforok-gyakran-elkovetnek.html Nem tudnak parkolni, sminkelnek a volán mögött – ugye, te is jó pár női sofőrökkel kapcsolatos sztereotípiát ismersz? Alábbi válogatásunkban összeszedtünk négy olyan tipikus női bakit, amikre ha tudatosan figyelsz és elkerülöd őket, talán te is enyhítheted kicsit a női vezetőkkel kapcsolatos előítéleteket! Nem utolsósorban pedig az utazásod is biztonságosabb lesz! Család -- Évekig nem állt szóba édesanyjával ÉNB Alexa http://www.life.hu/csalad/20150416-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-evekig-nem-beszelt-edesanyjaval.html Az Éjjel-Nappal Budapest sztárját gyermekkorában elhagyta az édesanyja. Annak ellenére, hogy Alexa ezt a mai napig nem tudta feldolgozni, mostanában már találkozgat vele. Család Fotó: Margitay Klára/Life.hu Gyászol Kiss Tibi, a Quimby énekese http://www.life.hu/csalad/20150416-gyaszol-kiss-tibi-a-quimby-enekese.html Csupán páran tudták, hogy édesanyja emléke előtt tiszteleg Kiss Tibi, amikor egyik koncertje előtt éjfekete inget húzott. A zenész édesanyja márciusban hunyt el. Család Origo 65 évesen újra apa lesz Billy Joel http://www.life.hu/csalad/20150415-billy-joel-65-evesen-ujra-apa-lesz-baratnoje-elso-kozos-gyermekuket-varja.html A többszörös Grammy-díjas zenész barátnője, Alexis Roderick első közös gyermeküket várja. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.