Minden nő vágyik néha egy kis megújulásra. Újévkor, tavasszal, egy életszakasz lezárása után, de az is előfordul, hogy csak úgy jól esik hajszínt vagy stílust váltani. Így tettek a hazai sztárok is az utóbbi hónapokban - nézzétek meg, ki hogyan változtatott a frizuráján. 

Tóth Gabi kiszőkült

Tóth Gabi számtalanszor váltott frizurát az elmúlt években. Az X-Faktor legutóbbi szériájában még azon csodálkoztunk, hogy extra rövid haját megnövesztette, azóta pedig egyik napról a másikra hirtelen kiszőkült, a hosszú fazont viszont megtartotta. Szőke fürtjeit göndören, hullámosan hordja az énekesnő, ami kifejezetten jól áll neki.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Zsigmond László/Life.hu

Szabó Zsófi barna lett

Szabó Zsófit bájos, hosszú szőke hajával szoktuk meg, aztán rövid, szinte fiús hajjal sokkolta a rajongóit, akik hamarosan belátták, épp olyan jól áll a színésznőnek a rövid, mint a hosszú. Az X-Faktor alatt a színésznő kipróbálta a lilát is, ami nagyon vagány volt. Tavasszal úgy döntött, visszatér a hosszú hajhoz. De Zsófi itt még nem állt le a megújulással, kipróbálta a hosszú barnát is, most is ilyen hajjal látható. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu,  Facebok/Szabó Zsófi

Debreczeni Zita bayalage ombréval újult meg

Zita egyszínű, sötét hajába bayalage ombre technikával varázsoltak egy kis nyárias hatást. A modell már régóta kacérkodott a világosabb haj gondolatával, és most megtette: természetes, napsütötte hatású ombre hajjal büszkélkedhet. Talán Gianni kedvéért újult meg?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Facebook/Debreczeni Zita

Kiss Ramóna levágatta

A színésznő maradt az évek óta bevált, szőke melíros színnél, de a vállig érő fürtjeit a mostanában egyre divatosabb, állig érőre cserélte. Rajongói imádták a változást, a gyönyörű színésznő egészen megfiatalodott, és csak úgy ragyog a rövid fazonnal. 

Szőkéből barna, hosszúból rövid - Így újultak meg a magyar sztárokFotó: Life.hu, Fotó: RTLKlub-Nagy Botond

Nyári Dia frufrusra és rövidre váltott

A Barátok közt másik bombázója, Nyári Dia is megvált hosszú hajától, és kipróbálta a frufrut is. 21 év hosszú hajúság után döntött úgy, hogy megújul. Ez a fazon még jobban kiemeli a gyönyörű színátmenetet a hajában, nekünk nagyon tetszik a váltás, bár a göndör hajáért is odavoltunk. 

Fotó: Life.hu, Facebook/Nyári Diána