Rúdtáncosnak állt a Barátok közt sztárja

Forrás: Facebook/ Munkácsy Kata -
rúdtánc Munkácsy Kata Barátok közt gyönyörű Debreczeni Zita edzésforma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkácsy Kata múltkor szexi fotókkal lepte meg rajongóit, ezúttal pedig azt is bemutatta, hogyan hódol a hobbijának.

A rúdtáncról már tudjuk egy ideje, hogy profi sport. A magyar sztárok közül is egyre többen esküsznek erre az edzésformára, így Debreczeni Zita is. Most a Barátok köztből egy éve távozó színésznő próbálta ki a rúdtáncot, sőt, ahogy ezt a képet elnézzük, azt kell mondanunk, hogy Kata profinak tűnik. Ráadásul gyönyörűen fest a nemrég még pucéran fotózkodó színésznő.

Forrás: Facebook/ Munkácsy Kata

Tekeredik, csavarodik, vonaglik - mindezt vérprofin

A rúdtánc térhódítása elképesztő. De mit kell tudni erről a sportról és hogyan lehetsz te is profi rúdtáncos? A Life.hu elárulja neked!

Tara Reid még felöltözve is borzasztóan néz kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150415-tara-reid-szineszno-borzasztoan-nez-ki.htmlAz Amerikai pite sztárjának régi fénye igencsak megkopott. Tulajdonképpen ijesztő, ahogyan mostanában kinéz. Mi történhetett vele?Ez Zsír!--Újabb Photoshop-botrányba került Mariah Carey! Miért nem vállalja fel valódi alakját?http://www.life.hu/ez-zsir/20150413-mariah-carey-enekesnorol-megint-lephotoshopoltak-a-plusz-kilokat.htmlA híres énekesnő testét megint durván átphotoshopolták. A 45 éves sztár új lemezének borítóján úgy fest, mint 20 évvel ezelőtt.Ez Zsír!NorthfotoNem csak a sok edzés a titok: Hosszú Katinka az étkezésére is nagyon odafigyelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150416-hosszu-katinka-uszono-egeszsegesen-etkezik-megmutatta-a-kozossegi-oldalan.htmlA magyar sportolónő eszméletlen formában van az utóbbi időben. Azt mindenki tudja, hogy Katinka rengeteget edz, ám most a képmegosztó oldalán azt is megmutatta, mennyire figyel az egészséges étkezésre. Ez Zsír!OrigoHorváth Éva házimunkával edz, próbáld ki te is! http://www.life.hu/ez-zsir/20150416-horvath-eva-hazimunkaval-edz.htmlPorszívózás közben is lehet fogyni, ezt Horváth Éva ki is próbálta. Mint ahogy senkinek, neki sem tartozik kedvenc elfoglaltságai közé a házimunka, de tudva, mennyi kalóriát éget el takarítás közben, máris nagyobb a motiváció. Ez Zsír!--Sportruha megfizethető áron - a fast fashion márkák is belehúztakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150414-edzes-csinosan-a-fast-fashion-markak-sportruhai-megfizethetoek-es-divatosak.htmlHa beszereznél néhány új, trendi edzőruhát, és mindezt megfizethető áron tennéd, most itt az idő: egyre több fast fashion márka rukkolt elő sportkollekcióval az utóbbi években. Mutatunk is néhány szettet, amiktől biztosan megjön a kedved a mozgáshoz, és még a számládat sem kell miattuk lenulláznod. Ez Zsír!--Bikiniben lazított edzés után Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150416-sarka-kata-edzes-utan-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA diéta és a sok edzés meghozta a kívánt eredményt, amelyet Kata egy szál bikiniben pihengetve meg is mutatott a nagyérdeműnek.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.