Furcsa harisnyaruhában pózol a Kim Kardashian-alkatú Kylie Jenner

Kylie Jenner kim kardashian Kardashian celeb celebdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner, aki le sem tagadhatná, hogy a Kardashian klán tagja, igen különleges szerelésben mutatkozott.

Korábban azt írtuk, hogy Kelly Brook kerek feneke és dekoltázsa is megérkezett a Coachella fesztiválra. Na, ugyanez elmondható Kylie Jennerről is, kivéve, hogy ő nem nézett ki valami jól. Sőt:

Forrás: Instagram/kyliejenner

Innen egy kicsit közelebbről is megtekinthetjük ezt a szerelést:

Forrás: Instagram/kyliejenner

Kylie-nak egyébként a haja sem semmi. De a feneke legalább emlékeztet minket Kim Kardashianra.

Kim Kardashian átlátszó nadrágban sokkol:

Kim Kardashianról majdnem minden napra jut egy divatbaki. Ezúttal egy fitneszteremből távozva villantotta meg kerek fenekét, nem is akárhogy – ugyanis átlátszó nadágban volt, és bugyit bizony elfelejtett felvenni. A sokkoló fotóért kattints ide!
Ide velük, de azonnal! - Álomtáskák tavaszra, magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/trend/20150416-divat-es-trend-taskak-tavaszra-magyar-tervezoktol.htmlHa kiválaszthatnád álmaid táskáját, mi lenne az? Egy klasszikus kis Chanel? Egy stílusos Hermés? Egy trendi Furla? Idén tavasszal ne csak világmárkákban gondolkodj, hiszen itthon is készülnek csodás darabok. Meg is kérdeztünk néhány hazai tervezőt, mivel készülnek idén tavasszal, és megmutatjuk kedvenc táskáinkat is. Trend--Kelly Brook kerek feneke és dekoltázsa is megérkezett a Coachella fesztiválrahttp://www.life.hu/trend/20150419-kelly-brook-kerek-feneke-es-dekoltazsa-is-megerkezett-a-coachella-fesztivalra.htmlA kebelcsoda, aki legutóbb sminknélküli fotót posztolt, most megint ultradögös.Trend--Együtt csapatta Los Angelesben Zimány Linda és Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20150419-zimany-linda-es-palvin-barbara-egyutt-buliztak-los-angelesben.htmlZimány Linda Instagram oldalának tanúsága szerint együtt múlatta az időt a két díva az angyalok városában.TrendOrigoHa tépkedet a hajadat, gyorsabban nő? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/trend/20150417-eroteljesebb-novekedesre-keszteti-a-hajat-a-tepkedes.htmlEgy amerikai kutatásból az derült ki, hogy a hajszálak pontos terv szerinti kitépkedése felgyorsíthatja a hajnövekedést. Jól hangzik, nem igaz?TrendThinkstockJessica ismét divatot diktál - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150417-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-sarah-jessica-parker-olivia-wilde.htmlKi örömmel, ki rémülettel veszi tudomásul, hogy igenis visszatértek a bő szárú nadrágok, ezt pedig Hollywood legstílusosabb Jessicái a héten be is bizonyították. De csodás kreációkban és divatbakikban sem volt hiány - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Várandós kismamák hasára festi alkotásait egy művésznőhttp://www.life.hu/trend/20150417-varandos-kismamak-hasara-festi-alkotasait-maria-bradley-muveszno-festono.htmlMaria Bradley különleges művészetnek hódol és kismamák hasára fest lenyűgöző festményeket.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.