Kelly Brook kerek feneke és dekoltázsa is megérkezett a Coachella fesztiválra

Forrás: Instagram/iamkb -
Kelly Brook Coachella fesztivál dekoltázs fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kebelcsoda, aki legutóbb sminknélküli fotót posztolt, most megint ultradögös.

Instagram oldalának tanúsága szerint Kelly Brook is megérkezett a Coachella fesztiválra, és nem is akárhogyan. A díva az alábbi ruciban tette tiszteletét a rendezvényen:

Forrás: Istagram/iamkb

Hátulról pedig így festett a csodás ruhaköltemény:

Forrás: Instagram/iamkb

Kelly Brook megmutatta isteni testét:

12 fotó, januártól decemberig: indulhat a nyálcsorgatás! Átsejlő felsők, szexi, formás fenék - nem is vagyunk meglepve: az alapvetően meztelenkedésből élő modell ezúttal is legjobb formáját hozta. A naptárfotókat ITT nézheted meg.
Ide velük, de azonnal! - Álomtáskák tavaszra, magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/trend/20150416-divat-es-trend-taskak-tavaszra-magyar-tervezoktol.htmlHa kiválaszthatnád álmaid táskáját, mi lenne az? Egy klasszikus kis Chanel? Egy stílusos Hermés? Egy trendi Furla? Idén tavasszal ne csak világmárkákban gondolkodj: a magyar tervezésű darabok között is akad számtalan gyönyörű, nagyon egyedi, különleges darab. Meg is kérdeztük néhányukat, mivel készülnek idén tavasszal, és megmutatjuk kedvenc táskáinkat is. Trend--Együtt csapatta Los Angelesben Zimány Linda és Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20150419-zimany-linda-es-palvin-barbara-egyutt-buliztak-los-angelesben.htmlZimány Linda Instagram oldalának tanúsága szerint együtt múlatta az időt a két díva az angyalok városában.Trend--Ha tépkedet a hajadat, gyorsabban nő? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/trend/20150417-eroteljesebb-novekedesre-keszteti-a-hajat-a-tepkedes.htmlEgy amerikai kutatásból az derült ki, hogy a hajszálak pontos terv szerinti kitépkedése felgyorsíthatja a hajnövekedést. Jól hangzik, nem igaz?TrendThinkstockEgyütt csapatta Los Angelesben Zimány Linda és Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20150419-zimany-linda-es-palvin-barbara-egyutt-buliztak-los-angelesben.htmlZimány Linda Instagram oldalának tanúsága szerint együtt múlatta az időt a két díva az angyalok városában.Trend--Jessica ismét divatot diktál - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150417-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-sarah-jessica-parker-olivia-wilde.htmlKi örömmel, ki rémülettel veszi tudomásul, hogy igenis visszatértek a bő szárú nadrágok, ezt pedig Hollywood legstílusosabb Jessicái a héten be is bizonyították. De csodás kreációkban és divatbakikban sem volt hiány - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Várandós kismamák hasára festi alkotásait egy művésznőhttp://www.life.hu/trend/20150417-varandos-kismamak-hasara-festi-alkotasait-maria-bradley-muveszno-festono.htmlMaria Bradley különleges művészetnek hódol és kismamák hasára fest lenyűgöző festményeket.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.