Ez ám a meglepetés! Barátnője kedvéért fogta vissza magát Rihanna

Forrás: Northfoto -
esküvő koszorúslány klasszikus barátnő Hawaii ruha Rihanna asszisztens tengerpart visszafogottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már-már kezdtünk hozzászokni Rihanna sokszor arcpirítóan merész összeállításaihoz. Éppen ezért csodálkoztunk rá annyira az énekesnő koszorúslányruhájára, amelyet egy nagyon jó barátnője kedvéért öltött magára.

Rég láttuk már Rihannát ennyire visszafogottan. Az extravagáns szereléseiről elhíresült énekesnő asszisztense és egyben nagyon jó barátnője, Jennifer Morales hawaii-i tengerparti esküvője kedvéért kapcsolt alacsonyabb fokozatba, és öltött magára egy klasszikus, levendulaszínű koszorúslányruhát – merész kivágások és áttetsző anyagok nélkül.

Forrás: Northfoto

Azért a szertartás utáni partin már odatette magát a 27 énekesnő - az alul-felül villantós ruháját ide kattintva nézheted meg!

Rihanna - egy stílusikon születése

Ő rendelkezik a popszakma legtöbbet emlegetett gardróbjával, a fesztiválozó tinédzserek pedig imádják merész stílusát - Rihanna stílusleckéit és tanulságait korábban ITT összegezte a Life.hu.
Sminkelj úgy, mint Rihanna! http://www.life.hu/trend/20150205-sminkek-rihanna-szepsegtrukkjei-igy-hasznalja-o-a-sminket.html Semmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő! Trend -- Helló, Rihanna mellbimbója! Már rég láttunk http://www.life.hu/trend/20150417-rihanna-mellbimboja-atutott-a-polon.html Szinte többet látjuk Rihanna kivillanó testrészeit, mint a sajátjainkat. Hol egy popsi, hol egy kis cici – Rihanna sokszor mutat többet, mint kellene. Trend Northfoto Mutasd a bugyidat, megmondjuk, ki vagy! - Vajon inkább Rihanna vagy Miley vagy lélekben? http://www.life.hu/trend/20150311-ezt-mondja-szemelyisegedrol-a-fehernemud.html A fehérnemű egy titkos ruhadarab, amiről csak te magad tudod, milyen fajta lapul a ruhád alatt, na meg a pasid. Az, hogy mit választasz, a stílusodtól függ, a stílusod alapján pedig nagyjából meghatározható a személyiséged is. Lássuk, mit árul el rólad a bugyid! Trend Thinkstock Ez a nő aztán tényleg kimaxolta a Rihanna-imádatot http://www.life.hu/news/20150311-rihanna-arckepekkel-tetovaltatta-tele-magat-egy-no.html A 23 éves Sarah Ridge nagy Rihanna-rajongó. Nagyon nagy. News Northfoto Mit szívott fel az orrába Rihanna? http://www.life.hu/news/20150415-rihanna-enekesno-a-coachella-fesztivalon-port-szivott-fel-az-orraba.html Ahogy minden híresség, Rihanna is a Coachella fesztiválon bulizik a héten. A nagy fesztiváli hangulatban az énekesnő annyira elengedte magát, hogy azt hitte, senki sem látja – úgyhogy felszippantott egy kis port az orrába. News -- Rihanna hasonmása lett Beyoncé újdonsült mostohatestvére http://www.life.hu/csalad/20150415-bianca-lawson-szineszno-lett-beyonce-es-solange-knwoles-uj-mostohatestvere.html Tina Knowles és Richard Lawson házasságával újabb tehetség érkezett a világhírű énekesnő családjába. Ismerd meg Bianca Lawsont! Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.