Sinead O Connor Sinead O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sinead O'Connor kedd este teltházas koncertet adott Budapesten, majd smink nélkül állt az őt váró újságírók elé. Elárulta, idén nagymama lesz! 

A budapesti koncerten énekelte el utoljára leghíresebb dalát, a Nothing Compares 2 U-t. "Huszonöt éven át énekeltem azt a dalt, ezzel azonosítottak. Ha ennyi időn keresztül énekelsz egy dalt, megváltozik a viszonyod hozzá, teljesen átalakul. Nem érzetem jól magam abban a helyzetben, hogy egyetlen dallal azonosítanak. Holott számos szám született azóta, amelyek nagyon fontosak számomra" - fejtette ki az előadó az MTI-nek. Az énekesnő nem beszélt arról, mit takar a Latin Tridentine egyház papnőjének lenni, magánéletéről azonban nyilatkozott. Sinead O'Connornak négy gyereke van, négy különböző apától. A legidősebb gyereke 27, a legfiatalabb pedig 8 éves. Idén nyáron újabb örömök elé néz az énekesnő: nagymama lesz, amit már nagyon vár.

Forrás: AFP

"Amikor nem turnézom, egy négygyermekes ír édesanya életét élem. Hétkor kelek, reggelit és uzsonnákat gyártok, majd suliba viszem a srácokat. Utána délután háromig dalokat írok, aztán este nyolcig megint a gyerekeimmel foglalkozom. Unalmas élet, de szeretem, és négy macskám is van. Ők vigyáznak rám" -nyilatkozta. Azt is elárulta, gyermekei kinevették, mikor altatókat énekelt nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.