Sinead O'Connor kedd este teltházas koncertet adott Budapesten, majd smink nélkül állt az őt váró újságírók elé. Elárulta, idén nagymama lesz! 

A budapesti koncerten énekelte el utoljára leghíresebb dalát, a Nothing Compares 2 U-t. "Huszonöt éven át énekeltem azt a dalt, ezzel azonosítottak. Ha ennyi időn keresztül énekelsz egy dalt, megváltozik a viszonyod hozzá, teljesen átalakul. Nem érzetem jól magam abban a helyzetben, hogy egyetlen dallal azonosítanak. Holott számos szám született azóta, amelyek nagyon fontosak számomra" - fejtette ki az előadó az MTI-nek. Az énekesnő nem beszélt arról, mit takar a Latin Tridentine egyház papnőjének lenni, magánéletéről azonban nyilatkozott. Sinead O'Connornak négy gyereke van, négy különböző apától. A legidősebb gyereke 27, a legfiatalabb pedig 8 éves. Idén nyáron újabb örömök elé néz az énekesnő: nagymama lesz, amit már nagyon vár. 

Forrás: AFP

"Amikor nem turnézom, egy négygyermekes ír édesanya életét élem. Hétkor kelek, reggelit és uzsonnákat gyártok, majd suliba viszem a srácokat. Utána délután háromig dalokat írok, aztán este nyolcig megint a gyerekeimmel foglalkozom. Unalmas élet, de szeretem, és négy macskám is van. Ők vigyáznak rám" -nyilatkozta. Azt is elárulta, gyermekei kinevették, mikor altatókat énekelt nekik.