fashion week hajviselet frizura animáció haj videó változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg egyes frizuratrendeket legszívesebben ismét felélesztenénk, addig másoknak csak örülni tudunk, hogy feledve maradtak a múlt homályában. Szemléletes videó a 20. század legmeghatározóbb hajviseleteiből.

Ki gondolta volna, hogy egy-egy trendinek számító hajviselési fazon igazi korszakot teremtett magának? Emlékezzünk csak a húszas évek hatalmas népszerűségnek örvendő, érzéki bob frizurájára (amely egyébként ma long bob formájában tért vissza ismét), a nyolcvanas évek dauerolt és kreppelt tincseire (soha többé!), vagy a Jennifer Aniston Jóbarátokból megismert jellegzetes lépcsősre vágott hajára.

Hogy mi a közös mindegyikben? Az, hogy nők (illetve olykor férfiak) milliói utánozták le őket és formálták át a maguk szájízére. A The Atlantic hajviseletekről készült animált videója jól összefoglalja, az adott évtizedekben melyik frizurát kérték a legtöbben fodrászuktól. A videót alább tekintheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.