Van, aki már unja Blake Livelyt? A világsztár a héten számtalan alkalommal bemutatta, hogy ő igazi divatkaméleon, és igazából csak egyetlen színésznő versenyezhetett vele. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Blake önmagával szállt ringbe

Ez a hét a vörös szőnyeges szettek tekintetében csakis az újdonsült anyukáról szólt, Blake Lively szebbnél szebb kreációkban népszerűsítette új filmjét, az Adaline varázslatos életét. Nagy kedvencünk volt a fekete bodysuit és a tűzpiros ruha, de igazából az összes kreációt elfogadnánk. Nektek melyik volt a kedvencetek?

Scarlett is belehúzott

Johansson kisasszony is a "szülés után szuperszexi" kategóriába tartozik: egyszerűen álomszép volt ebben a különleges színű, Balmain jumpsuit-ban. A sminkjét különösen imádtuk!

Forrás: AFP

Hangsúly a bokán

2015-re egészen vastagok lettek a bokapántok, de vigyázz, csakis akkor válassz ilyen darabot, ha elég karcsú a bokád, és vékonyak a lábaid! Nagyon kevés nőnek áll jól ez a stílus, de Teresa Palmer Stuart Weitzman tervezte szandálja megér egy misét, és repes a szívünk, hogy nude helyett valami izgalmasabb színre szavazott. Julianne Moore a klasszikus feketére voksolt, és nem lőtt mellé: az ő lábain is tökéletesen mutat a bokapánt.

Virágot a szoknyákra!

Ha önmagában nem is rajongsz a virágos holmikért, a következő két sztár láttán érdemes újragondolni a "nemszeretem" listádat. Olivia Palermo ismét mesterien választott, de igazi csajos, tavaszi darab Chanel Iman szoknyája is. Ide velük, de azonnal!