Az egész világ tűkön ülve várja, hogy végre megérkezzen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, akit eredetileg április 23-ra vártak– immár 4 nappal korábbra.

A Whitehall-palota híradása szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekének érkezése április 23-ra volt várható a korábbi április 25-i dátummal és a pletykált korábbi időpontokkal ellentétben. Ebből kifolyólag immár negyedik napja várjuk György herceg kistestvérét.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A Telegraph információi szerint a hercegné már egyeztettt orvosaival az ilyenkor szükséges intézkedésekkel kapcsolatosan, illetve egy ultrahangkép is készült a születendő babáról, hogy meggyőződjenek, minden a legnagyobb rendben van-e.

A felvételek szerint úgy tűnik, igen, ezért a hercegné orvosai most 2 hét „türelmi időt" rendeltek el, de persze előfordulhat, hogy hamarabb érkezik meg a csöppség. „Normális esetben az orvosok nem várnak egy hétnél tovább, ám már bizonyára egyeztettek Katalinnal arról, melyik nap lenne számára a legjobb, hogy elindítsák a szülést, amennyiben a baba pár napon belül nem érkezik meg" – árulta el a lapnak egy forrás.

Két évvel ezelőtt György herceg születése is késett: hogy egészen pontosak legyünk, a várt időpontnál 3 nappal később jött világra.

Melyik diétát választja Katalin a szülés után?
A Life.hu jól tudja: Katalintól nem állnak távol a diéták, és ITT össze is gyűjtötte, a sok közül melyiket fogja bevetni korábbi vonalai visszanyerése végett.