Harry herceg máris üzent újszülött unokahúgának

Forrás: AFP/Paul Ellis -
Katalin hercegnő brit királyi család Vilmos herceg újszülött Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HollywoodLife úgy tudja, Vilmos azonnal felhívta az öccsét az örömhírrel, és elújságolta, hogy a hétvégén megszületett a kislánya. Harry, aki jelenleg Ausztráliában vesz részt az SAS kiképzésén, már alig várja, hogy hazatérjen, és láthassa az unokahúgát.

"Harry emlékeztette a bátyját, hogy ha valaki, akkor ő aztán tudja, milyen póttrónörökösnek lenni, és a hercegnő valószínűleg éppen annyira fogja élvezni ez ezzel járó felelőtlen életet, ahogyan ő is tette. Még meg is fenyegette a bátyját, hogy a szárnyai alá veszi a kislányt, mire Vilmos nevetve vágott vissza: azt már nem" - állítja egy informátor.

Forrás: AFP/Paul Ellis

A kis hercegnő jelenleg a bátyja, György herceg után a negyedik a trónutódlási sorban, és éppen a nagybátyját utasította egy hellyel maga mögé. Harry herceg nagy mókamester hírében áll, úgy tudni, már korábban felajánlotta, hogy a szárnyai alá veszi az unokahúgát.

Forrás: AFP

Azt mondta, szívesen felkészíti a kis hercegnőt arra, hogyan legyen a trón tökéletes második számú várományosa a bátyja után, ha eljön az idő. A Hollywood Life udvari körökből szerzett információja szerint ezzel már a baba születése előtt is viccelődött Katalinnal és Vilmossal.

A brit trón legifjabb várományosának bemutatását az alábbi videóban nézheted meg:

/1503/_gy_v2015324151747

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.