Hogy hívják Katalin és Vilmos kislányát? Így nevezhetik a hercegkisasszonyt

Forrás: AFP/Leon Neal -
családbővítés trónörökös Katalin hercegnő brit királyi család névadás Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt, lánya született Katalin hercegnőnek. A pici nevét azonban még nem hozták nyilvánosságra, György herceg esetében is csak három nappal a születést követően tájékoztatták az alattvalókat.

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy a baba 3700 grammal, ötórás vajúdás után jött világra. A szülésnél az édesapja is jelen volt. A kislány helyi idő szerint 8.34 perckor született, de a sajtóval csak 11 órakor közölték a jó hírt. A hercegnő és a baba is jól vannak. A büszke szülők késő délután már a világnak is megmutatták az újszülöttet.

Forrás: AFP/Leon Neal

Az elmúlt időszakban több százezren kötöttek fogadást a királyi család újszülött kislányának a nevére. Az abszolút győztes a Charlotte, magyarul a Sarolta lett - közölte a Sky televízió a Skybet adataira hivatkozva. A fogadóiroda szerint ennek a valószínűsége 2 az 1-hez.

A második helyen az Alice, vagyis az Alíz végzett, de sokan gondolják úgy, hogy Olíviának hívják az újszülöttet. Nagytételekben fogadtak arra is, hogy Vilmos nagymamájáról, II. Erzsébetről nevezik el a kicsit. Továbbá slégernév a Viktória és az Alexandra is, de széles körben számítanak arra is, hogy Vilmos herceg elhunyt édesanyja, Diana walesi hercegné után kapja majd nevét az újszülött baba - írja az Origo. Szerinted hogy döntöttek a szülők?

Szerinted hogy hívják Katalin és Vilmos kislányát?

A brit trón legifjabb várományosának bemutatását az alábbi videóban nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.