Kiderült Beyoncé alakjának titka!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
kihívás MET gála növényi termék Beyoncé dietetikus vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfő esti Met-gálán Beyoncé fantasztikusan nézett ki: az átlátszó ruha, amit viselt, mindent megmutatott az alakjából. Most az is kiderült, hogyan hozta formába magát az énekesnő a nagy alkalomra.

Beyoncé nagyszerűen festett átlátszó Met-gálás ruhájában, és most az is kiderült, mitől nézett ki ilyen jól a híresség, aki mindössze 22 nap alatt hozta formába magát a gálára. Az énekesnő ugyanis a 22 napos forradalmi diéta című könyv alapján étkezett, amelyet a dietetikus, Marco Borges írt.

Beyoncé a Met-gálán Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Beyoncé egyébként nem is először csinálja végig ezt a diétát, ráadásul férje, Jay-Z is többször csatlakozott hozzá a 22 napos kihívásban. A könyv egyébként a vegán étrendet írja elő, vagyis csak a növényi eredetű ételeket lehet fogyasztani, állati eredetű termékeket – húst, tojást, tejterméket – nem.

A legmerészebb áttetsző ruhák a vörös szőnyegen

A hétfő esti Met-gálán a három legkerekebb fenekű grácia, Kim Kardashian, Beyoncé és Jennifer Lopez is áttetsző estélyire szavazott. Tőlük nem is vár mást az ember lánya, hiszen mindhárman odavannak azért, hogy lehetőleg minél többször mutassák meg szupernőies testüket. De lássuk, hányszor játszották ezt el a vörös szőnyegen!

Kíváncsi vagy arra, hogyan hozza magát csúcsformába a nyárra Regős Lili fitneszmodell? Szombaton 14:30-kor a LifeNetworkön, az Ez Zsír! életmódmagazinban elmeséli!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.