Berki Krisztián dobott egy ászanát – így jógázik a macsó

Forrás:Facebook/Krisztian Berki -
TV2 ászana testtartás jóga Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, a napokban átélt szerelmi feszültségeket jógával vezette le Berki Krisztián, aki egész szép testtartást villantott.

A műsorvezető magánélete elég viharos volt az utóbbi napokban, hiszen alig vállalta fel új kedvesét, Cserpes Laurát, máris előkerült a megcsalt exbarátnő. Tovább nem is ragoznánk a témát, mert az is nagyon izgalmas, hogy a macsó jógázni kezdett, ami talán jót tesz kesze-kusza szerelmi életének és nem csak belsőleg, hanem külsőleg is letisztulnak körülötte a dolgok.

Forrás:Facebook/Krisztian Berki

„Parsvakonasana, így nekem sem mond sokat, de jó érzés 1.5 óra jógával/streching indítani a napot" – írta a kép mellé Krisztián.

Jógával a gondok ellen!

A gondok, az idegeskedés nyomot hagynak a testünkön, és leglátványosabban az izmaink tárolják ezeket a blokkokat, elakadásokat. Ha úgy érzed, neked is van mit lazítani a nyak tájékán, akkor a Life.hu cikkéből megtudhatod, milyen testtartások javasoltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.