Hatalmasat nőtt Hujber Feri kisfia - videó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc család Cynthia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl a Hujber-család. 

A színésznek több lelki, egészségügyi problémája is volt az elmúlt hónapokban. Augusztusban Bajor Imre halála borította ki. Gyászában és elkeseredésében fényes nappal a nyílt utcán egy parkolóban a földre ülve ordítozott, cigarettázott és ivott, annak ellenére, hogy már a második - az alkoholizmusát megfékezendő - bőr alá ültetett kapszula volt a testében.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Októberben aztán stressz okozta idegi fáradtság miatt vonult be önként a kórházba, éppen akkor, amikor felesége, Cinthya mindenórás volt második gyermekükkel. December végén pedig fellépése előtt lett rosszul, elment a hangja, és mentőt kellett hívni hozzá. Egy injekcióval ugyan rendbe tették, de antibiotikumos kezelést írt elő számára az orvos. "Ferinek keringési rendellenesség miatt teljes kivizsgálásra volt szüksége, jelenleg valóban az intenzív osztályon fekszik" – nyilatkozta akkoriban Cinthya.

Most azonban úgy tűnik, a viharfelhők elvonultak a család felől és minden a legnagyobb rendben van. Cinthya legalábbis így nyilatkozott a Babavilág című tévéműsorban, ahol meg is mutatta második gyermekét, aki hatalmasat nőtt születése óta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.