Divatőrült tolvajok jártak Demi Moore-nál

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
betörés bérlés raktár ruha Hollywood rablás eltulajdonítás Demi Moore lopás haute couture estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
200 ezer dollár értékű ruhát vittek el a színésznő egyik raktárából. A nyomok szerint ráadásul Demi egyik ismerőse lehetett e tettes.

Szegény, szegény Demi Moore! Közel 55 millió forint értékű ruhát tulajdonítottak el az 52 éves színésznőtől egy általa bérelt észak-hollywoodi raktárából – írja a TMZ.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A tolvajok a jelentések szerint számos haute couture darabot és más luxusmárka ruhákat vittek el. Erőszakos behatolásnak azonban nyomát sem láthatták, így nagy valószínűséggel a sztár egyik ismerőse lehetett a tettes, aki kulccsal jutott be a raktárba.

A lopást Demi egyik embere vette észre, akit a színésznő küldött el a napokban, hogy elhozasson vele néhány ruhát. Előtte fél évig senki nem járt a raktárnál, így nem tudni, mikor történt a lopás, a biztonsági kamerák felvételeit azonban ilyen hosszú időre nem lehet visszanézni.

Nem Demi az első, aki ruhalopás áldozata lett idén: az év elején Lupita Nyong'o Oscar-díjátadón viselt gyönyörűségét tulajdonították el a hotelszobájából, a Calvin Klein estélyi azonban később visszakerült a színésznőhöz. Hátha Demi Moore története is hasonlóképp végződik...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.