200 ezer dollár értékű ruhát vittek el a színésznő egyik raktárából. A nyomok szerint ráadásul Demi egyik ismerőse lehetett e tettes.

Szegény, szegény Demi Moore! Közel 55 millió forint értékű ruhát tulajdonítottak el az 52 éves színésznőtől egy általa bérelt észak-hollywoodi raktárából – írja a TMZ.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A tolvajok a jelentések szerint számos haute couture darabot és más luxusmárka ruhákat vittek el. Erőszakos behatolásnak azonban nyomát sem láthatták, így nagy valószínűséggel a sztár egyik ismerőse lehetett a tettes, aki kulccsal jutott be a raktárba.

A lopást Demi egyik embere vette észre, akit a színésznő küldött el a napokban, hogy elhozasson vele néhány ruhát. Előtte fél évig senki nem járt a raktárnál, így nem tudni, mikor történt a lopás, a biztonsági kamerák felvételeit azonban ilyen hosszú időre nem lehet visszanézni.

Nem Demi az első, aki ruhalopás áldozata lett idén: az év elején Lupita Nyong'o Oscar-díjátadón viselt gyönyörűségét tulajdonították el a hotelszobájából, a Calvin Klein estélyi azonban később visszakerült a színésznőhöz. Hátha Demi Moore története is hasonlóképp végződik...