Katalin imádja, és mi is - a virágmintás ruha 2015 slágere

fashion week Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden tavasszal így vagy úgy, de divat a virágminta. Idén május 2. után már biztos, hogy sokkal több nő választ ilyen darabot, mint korábban - ez pedig természetesen Katalin hercegnőnek köszönhető. 

Katalin május 2-án adott életet kislányának, 12 órával a szülés után pedig el is hagyta a kórházat, tette mindezt egy fehér-sárga, virágmintás Jenny Packham kreációban. A választása ezúttal is tökéletesre sikeredett: a virágminta bájos, trendi, ráadásul a sárga mesésen áll a hercegnőnek.

Forrás: AFP

Az egyenes vonalú ruha épp ott takarta a hercegnő testét, ahol kellett, és meg kell hagyni, csodásan nézett ki a szülés után pár órával. Ha te is seperc alatt megkedvelted a sárga színt, akkor jól tetted: ez az árnyalat ugyanis nagyon üde, friss és divatos, ráadásul sokkal többeknek áll jól, mint gondolod. Ha azonban nem tudod, mivel érdemes párosítani a sárga meleg árnyalatát, a napsárgát, kattints IDE! Sőt, idén azt is megmutattuk, hogy a szín hidegebb árnyalata, a citromsárga milyen bőrtípusokhoz passzol igazán - ITTSzemes Nóra személyi stylist adott tanácsokat a viselésével kapcsolatban.

1. River Island - 100 font, 2. Zara - 9.995 forint, 3. Use Unused, 4. Dorothy Perkins - 32 font, 5. Forever 21 - 16 font

Ha Katalin után szabadon Te is szívesen választanál nyárra virágmintás kisruhákat, akkor erre csak buzdítani tudunk: idén a legapróbb mintástól az egészen nagy virágos ruhákig minden megtalálható a palettán. Azt azonban jó, ha tudod, hogy a nagy virágos ruhák összenyomnak, így ha nem vagy magas és karcsú, akkor inkább az apróbb mintás darabok közül válogass. Persze Katalin ruhája maga a tökély, de mi azért összeszedtünk néhány hasonlót az idei kínálatból.

1. New Look - 15 font, 2. Topshop - 55 font, 3. Diane von Furstenberg - 115.470 forint, 4. Stradivarius - 9.995 forint, 5. Asos - 273 font

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.