Varga Feri átszervezés érkezés Balássy Betty költözés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balássy Betty és Varga Feri életét kissé át kellett szervezni, ugyanis új csemete érkezik a párhoz.

Varga Feri első házasságából született, 16 éves nagyfia úgy döntött, hogy az édesapjáékhoz költözik. A kis családnak ezért át kellett szerveznie az életét.

„Át kell rendezni a szobabeosztást, hogy senki ne járkáljon át a másik szobáján. Fontos, hogy mindenkinek meglegyen a magánszférája" – magyarázta Betty.

Berki Krisztián hamisítatlan mintaapahttp://www.life.hu/csalad/20150512-berki-krisztian-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-hamisitatlan-mintaapa-lett-es-beteg-kislanyat-apolja.htmlA nagy magyar macsó ápoló üzemmódra váltott és a beteg kislányát, Natikát ápolgatja.Család--Dukai Regina remek pótanyukahttp://www.life.hu/csalad/20150508-dukai-regina-modell-remek-potanyukaja-a-kis-natasanak-es-arrol-is-meselt-o-fiugyermekre-vagyik.htmlDukai Regina barátnője kislánya, Natasa társaságában gyakorolja az anyaságot, és azt is elmesélte, ő fiús anyuka szeretne lenni.Család--Istenes Bence gyerekre vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20150507-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-gyerekre-vagyik-de-kedvese-csobot-adel-enekesno-meg-nem-all.htmlAz RTL Klub műsorvezetője nem tagadja, szívesen kipróbálná már magát apaszerepben.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huÉhezők viadala a valóságban - elborzasztó képekhttp://www.life.hu/csalad/20150511-ehezok-viadala-a-valosagban-870-millio-ember-ehezi-a-vilagban.html"Kislányom, már megint nem etted meg az ebédet? Bezzeg Afrikában az éhező gyerekek, hogy örülnének neki!" - Te is gyakran hallottad ezeket a mondatokat a szüleidtől, vagy esetleg te magad szoktad így megrendszabályozni csemetédet? Tedd a szívedre a kezed, valóban érdekel az Afrikában éhező gyermekek sorsa, vagy csak egy jól hangzó frázisként dobálózol ezekkel a szavakkal?Család--Amikor teherbe esni teljesítménytúra: beavatkozások, lehetőségek napjainkbanhttp://www.life.hu/csalad/20150507-ha-nem-akar-jonni-a-baba-milyen-beavatkozasok-orvosi-lehetosegek-vannak.htmlAzt mondják, a stressz a legjobb fogamzásgátló, és ez sok esetben igaz is. Előfordulhatnak azonban olyan eshetőségek is, amikor valami más baj van. Szervi, szervezeti, nála vagy nálam. Vagy csak nem klappolunk össze. Mikor jön el az a pont, amikor külső segítség kell? És ha eljött, hová fordulhatunk? A Life.hu most ennek járt utána.CsaládThinkstockKiderült, miért vágyott lányunokára Károly herceghttp://www.life.hu/csalad/20150511-karoly-herceg-elarulta-miert-vagyott-lanyunokara.htmlA herceg már korábban is elárulta, nagyon szeretné, ha fiának, Vilmos hercegnek és menyének, Katalin hercegnének kislánya születne. Most bevallotta, miért!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.