Vajon kire fog hasonlítani Vilmos herceg és Katalin hercegné lánya? Egy speciális számítógépes program segítségével elkészítették Sarolta hercegnő 18 éves képmását.

Még csak pár hete, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekeként világra jött Sarolta hercegnő, a külseje már most izgalomban tartja a világot.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Hiánypótlóként születtek tehát azok a speciális technikával elkészített fotók, amelyek megmutatják, hogy fog festeni a brit trón negyedik várományosa, amikor 18 éves lesz - a fotóért kattints ide! A számítógépes „szakértők" nem csupán Katalin és Vilmos arcvonásait vették alapul a végeredményhez, hanem a többi hozzátartozó, köztük a nagyszülők ugyanennyi idősen készült fotóit is.

Sarolta hercegnő szerencsés géneket örökölt őseitől: a kép alkotói szerint nem csupán gyönyörű arcú, hanem vékony és sportos alkatú is lesz. Sarolta hercegnő 18 éves képmásának elkészítéséhez egyébként egy olyan rendőrségi számítógépes programot használtak, amely segítségével hosszabb ideje eltűnt vagy elrabolt személyek néhány évvel későbbi portréját készítik el a nyomozás megkönnyítése érdekében.