Brad Pitt exbarátnője férfivá gyúrta magát

Brad Pitt gyúrás Juliette Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Juliette Lewis, aki 3 évig volt Brad Pitt barátnője, borzalmas képeket posztolt magáról. Kicsit túlzásba vitte a gyúrást, amitől egy az egyben úgy néz ki, mint egy férfi.

A 41 éves színésznő, Juliette Lewis (Cape Fear – A rettegés foka, Született gyilkosok, Alkonyattól pirkadatig) régen kapott filmszerepet, talán ezért is fordult a gyúrás felé.

Ami miatt így néz ki:

Forrás: Instagram/ Juliette Lewis

Ezen a képen úgy tűnik, hogy a cicijét is teljesen izommá formálta.

Forrás: Instagram/ Juliette Lewis

Britney Spears csodateával fogy http://www.life.hu/ez-zsir/20150515-britney-spears-enekesno-csodateaval-fogy.html Úgy látszik, az énekesnő csodateával próbálja megőrizni egészségét. Vajon sportol is mellette, vagy csak a tea varázserejében bízik? Ez Zsír! -- Sárkánygyümölcs és pink lady – nem egy mesében, hanem piacon jártunk http://www.life.hu/ez-zsir/20150504-kulonleges-zoldsegek-gyumolcsok-a-piacon-piacmustra.html Érdemes időnként más szemmel végigmenni a piacon, és olyan különleges gyümölcsöket, illetve zöldségeket is észrevenni, amik megbújnak az almák és paprikák között. Tudod például, miért jó a sárkánygyümölcs, és hogy néz ki az édeskömény? Kalandozz velünk budapesti piacokon! Ez Zsír! -- WoW! Micsoda hajlékony Victoria Beckham - Ilyen pózban még nem láttad http://www.life.hu/ez-zsir/20150518-micsoda-hajlekony-victoria-beckham.html Victoria Beckhamről eddig sem hittük el, hogy 4 gyereke van, ezek után peig főleg nem. Ez Zsír! Origo Még éhesebb vagy, ha sok gyümölcsöt eszel? Ez az oka! http://www.life.hu/ez-zsir/20150507-gyumolcs-a-fogyokuraban-meg-ehesebb-lehetsz-tole.html Egyél mindennap többször gyümölcsöt, zöldséget – ezt biztosan te is betartod, ha törekszel az egészséges életmódra. Semmi kétség afelől, hogy ez a vitaminpótlás egyik legjobb módja, de van pár dolog, amire nem árt, ha odafigyelsz, amikor összeállítod az étrendedet. Ez Zsír! -- Így tölti az idejét a Maldív-szigeteken Bódi Sylvi http://www.life.hu/ez-zsir/20150517-igy-tolti-az-idejet-a-maldiv-szigeteken-bodi-sylvi.html A gyönyörű modell az elmúlt években több időt tölt egzotikus környezetben, mint Budapesten, de ezt nem lehet felróni neki. Az alábbi fotót elnézve, mi is nagyon szívesen lennénk a szépség helyében. Ez Zsír! -- Hosszú Katinka szombaton is két aranyat nyert Charlotte-ban http://www.life.hu/ez-zsir/20150517-hosszu-katinka-szombaton-is-ket-aranyat-nyert-charlotte-ban.html Akárcsak pénteken, szombaton is két számban győzött Hosszú Katinka az egyesült államokbeli Charlotte-ban zajló nemzetközi úszóversenyen. Ez Zsír! Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.