Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. 

Ruha: ElysianFotó: Margitay Klára/Life.hu

Most jöttél a cannes-i filmfesztiválról, ahol tényleg mindenki ott volt, aki számít. Hogy képzeljük el ezt az egészet, a ruhaválasztást, a sminket...?

Hihetetlen, de már nem aggódom, mielőtt a vörös szőnyegre lépek - sokkal jobban izgulok most, hogy itt, veletek, magyarul beszélgetek. A L'Oréal szépségnagyköveteként érkeztem Cannes-ba, ahol igazi profi csapat tesz arról, hogy jól nézzünk ki a vörös szőnyegen. Mivel tudják, mi áll jól nekem, a ruhát - a kedvencem a tűzpiros Versace volt - egy nappal az esemény előtt választottuk ki, és ehhez álmodta meg a sminkes és a fodrász a többit. Együtt döntünk el mindent, van beleszólásom abba, mit viselek, milyen lesz a körítés.

Mit viselsz legszívesebben, ha épp nem estélyiben vagy?

Szeretek minél egyszerűebben felöltözni: szűk nadrág, hosszú, bő póló, hátizsák. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Van kedvenc terveződ?

Kedvencet sosem szoktam mondani. Most nagyon tetszik a legújabb Versace-kollekció, a magyarok közül pedig legutóbb Sármán Nóra-ruhában voltam a Glamour-gálán. Azt is imádtam. 

A szépségnagykövetek mind gyönyörűek és világhírűek. Hogy kell ezt elképzelni, van bármiféle rivalizálás köztetek?

Nem mondanám. Nagyon hasonlóak a lányok, nyitottak és kedvesek, szerintem mindenki pont azért van ott, ahol. Soo Joo Park, a L'Oreal legújabb nagykövete kifejezettem aranyos volt velem most is.

Klikkesedés? Cicaharc? Mi a helyzet a Kendall Jenner-féle modellbandával - velük jóban vagy?

Gigivel és Bellával (Gigi és Bella Hadid - a szerk.) jóban vagyok, nagyon aranyosak. Kendall Jennerrel még nem beszélgettem, de igen, náluk megvan ez a klikkesedés. Cara Delevingne pedig egy nagyon aranyos lány, de volt egy időszak, amikor nem köszönt. Cannes-ban aztán a Chanel-vacsora másnapján, a reptéren oda is jött hozzám, hogy látott előző este, és kérdezte, miért nem mentem oda. Az igazság az, hogy ott ült Karl Lagerfelddel, én pedig nem akartam zavarni, nem vagyok nyomulós. Szeretek meghúzódni, és azzal beszélgetni, aki odajön hozzám. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Mi a helyzet a többi világsztárral, mondjuk Leonardo DiCaprióval? Van még olyan valaki, akivel nem találkoztál, és nagyon szeretnél?

Nagyjából ismerek mindenkit, Johnny Depp-pel még jó lenne összefutni. Az ember nem is hinné, de nagyon közvetlen velem mindenki. De persze ehhez az is kell, hogy úgy kezeljem őket, mint bárki mást. DiCaprióval pedig különös módon kialakult közöttünk egy baráti kapcsolat,még a szülinapomon is felköszönt, nekem pedig fogalmam sincs, mikor van az övé. Most is találkoztam vele, és hát felszedett pár kilót mostanában. Meg is jegyeztem neki ezt a sörhas dolgot, leszúrtam, hogy jól elengedte magát. Ed Sheerannel is nagyon jó barátok lettünk, vele Ausztráliában találkoztunk. Jó fej srác, iszonyú kedves, melegszívű.

Címlapok, kifutó, reklámfilmek - mi áll a legközelebb hozzád?

Régebben nem szerettem kifutón lenni, mert sok kritikát kaptam, hogy nem elég szép a járásom. A reklámfilmeket imádom, ezekben kedvemre dobálhatom a hajamat.

Rengeteget utazol a világban - hol vagy igazán otthon?

Természetesen itt, Magyarországon, hiszen ez az otthonom. De sokat vagyok New Yorkban Stellánál, a legjobb barátnőmnél, emellett nagyon sok országban élnek még barátaim. Ahol ők vannak, ott én is jól érzem magam. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

És mi lesz a nyáron?

Az a terv, hogy ott leszek az összes fesztiválon, tavaly is majdnem mind megvolt. A szüleimmel is elutazunk valahova külföldre, de az last minute út lesz, sajnos nem tudok előre tervezni.

Hogy tartod magad formában?

Cannes előtt 1 hónapig nem ettem kenyeret, tésztát, és edzettem mindennap. Mindenevő vagyok, imádok enni, és inkább többet sportolok, mint hogy diétázzak. Egyébként van egy személyi edzőm, azt csinálom, amit csak mond. 

A kritikákat hogyan viseled?

Rosszulesnek, pont azért, mert tudom, hogy nem én vagyok a legvékonyabb modell, és én sem vagyok elégedett magammal.Mindent megteszek azért, hogy ez változzon, de valamiért nem sikerül. Azzal nem segít senki, ha itthon lehúznak, mert ez csak itthon van így. Mindenki elhiheti, hogy én is lennék még feszesebb, tónusosabb. Az ügynökségem azonban azt mondja, az a fontos, hogy jól érezzem magam, hogy az izmok látszódjanak. Például ott van Irina Shayk, aki nem vékonyabb nálam, de feszesebb, szálkásabb, jobban néz ki a képeken, sokkal jobban fotózható, mint én. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A szereposztó dívány legenda, vagy...?

Hallottam már, hogy nyomulnak a sztárok, a rendezők, de az igazság az, hogy én ezt még sosem tapasztaltam, ez valószínűleg azért van, mert másképp kezelem őket. Amíg én nem adok jelet arra, hogy lehet próbálkozni, addig nálam nem szoktak nyomulni. Egyébként itthon többnyire fiú barátaim vannak, néha még kanbulikba is hívnak.

Gyönyörű vagy, és nagyon fiatal. Nem próbálkoznak rengetegen?

Nem élek párkapcsolatban, 2 éve vagyok szingli. Kicsit elvesztettem önmagamat, most kezdek visszatalálni.De biztos vagyok benne, hogy amíg nem vagyok 100%-os magammal, addig ezt mástól sem szabad elvárnom. Most a munkára koncentrálok, de nagyon jó lenne valaki olyan...

És milyen az ideális srác Palvin Barbi számára?

Legyen humoros, nekem ez a legfontosabb. Magyar férfit képzelek el, később pedig egy jó kis vidéki lakodalmat sátorral, mulatós zenével, meg ami kell. Imádnám!

/1505/Palvi2015527125054