George Clooney-nak tényleg jól állnak az évek, és esze ágában sincs felvenni a harcot ellenük. Most elárulta, miért.

George Clooney nem hisz a fiatalság megőrzéséért folytatott ádáz küzdelemben. A hollywoodi sztár számára, akit ma is a világ egyik legsármosabb férfijaként tartanak számon, éppen ezért nem megoldás a sebészkés, de még a hajfestés sem.

Forrás: AFP/Jose Jordan

„Ez számomra sosem volt egy lehetőség. Őszintén nem hiszem, hogy sok értelme lenne. Láttam már, mi történik utána, és különösképp a férfiakon, szerintem nem működik. Csak öregebbnek tűnnek tőle" - mondta el az 54 éves színész a BBC Radio 4-nak adott interjújában. „Nagyon hiszek abban, hogy nem tudsz fiatalabbnak kinézni annál, mint amennyi valójában vagy. A legjobbat kell kihoznod magadból, akárhány éves is vagy. Szerintem mindenkinek el kell fogadnia, hogy öregszünk, és nem kell harcolni ellene."

Forrás: AFP
Ugye nem hitted, hogy az öregedés miatt plasztikáztatunk?
Emlékszel még Renee Zellwegerre , mekkora botrányt kavart, amikor egy teljesen másmilyenre szabott arccal jelent meg egy díjátadón tavaly? Bár a színésznő nem kötötte senki orrára, mi állhat a hatalmas változás mögött, az tény, hogy a világ könyörtelen a rivaldafényben élő emberekkel szemben - csak úgy, ahogyan saját magukkal és közvetlen környezetükkel is könyörtelenek. De biztos, hogy az öregedés ellen küzdünk, nem pedig valami más ellen? Ennek járt utána a Life.hu ITT egy kultúrantropológus segítségével.