A hollywoodi sztárok élete nem volt mindig játék és mese - karrierjük hajnalán bizony ők is kuporgatták hó végén a garasokat. A spórolás érdekében pedig akkor még arra is hajlandóak voltak, hogy albérletbe költözve egy lakótárssal osszák meg a havi kiadások terheit. Lássuk hát azt az 5 meglepő párost, akik egykoron lakótársként ugyanabban az otthonban hajtották álomra a fejüket.

Danny DeVito és Michael Douglas

Michael Douglas és Danny DeVito 1966-ban találkoztak, amikor mindketten New Yorkban tanultak színészetet. Találkozásuk után 2 évvel össze is költöztek, és néhány évig bizony a két filmcsillag közösen fizette a rezsit. Michael Douglas nemrég a The Talks című műsorban elmesélte, hogy egykori lakótársával azóta is nagyon közeli barátságban maradtak.

Forrás: AFP

Ben Affleck és Matt Damon

A két színész legendás barátsága nem újdonság, azt viszont nem biztos, hogy tudtad, hogy a két sztár már gyerekkoruk óta jó cimborák. Olyannyira, hogy abban az időben, mikor a Good Will Hunting című közös filmjüket írták, nemcsak munkatársai de lakótársai is voltak egymásnak. De nem csak ez az egy közös projektjük volt együttélésük alatt! Affleck a US Weeklynek nemrég egy meglepő sztorit mesélt el: "Velencében a tengerparton béreltünk Mattel egy házat, ahova több mint 800 embert hívtunk meg bulizni. Az ivászatnak és költekezésnek az lett a vége, hogy elfogyott a pénzünk, és át kellett költözünk egy kisebb lakásba."

Forrás: AFP

Robin Williams és Christopher Reeve

A két tragikus sorsú színész az egyetemen ismerkedett meg egymással, mindketten a Juilliardon végeztek nyelvész szakon, ahol meglepő módon ketten alkottak egy osztályt, olyan kevés diákot vettek fel. A két "osztálytárs" ez alatt az idő alatt össze is költözött. Az egyetemi barátságuk aztán egész életüket végigkísérte.

Forrás: AFP

Wes Anderson és Owen Wilson

Owen Wilson elmaradhatatlan szereplője Wes Anderson filmjeinek, hol színészként, hol forgatókönyvíróként működik közre. A furcsa páros azonban már régóta jó viszonyban van egymással: 1989-ben találkoztak először, amikor is mindketten drámaírást tanultak a Texasi Egyetemen. Nem sokkal később össze is költöztek, és megírták Petárda című első közös filmjüket.

Forrás: AFP

Justin Long és Jonah Hill 

A két színész is együtt vágott bele a show businessbe: ahogy nemrég nyilatkoztak róla, úgy éltek együtt kaliforniai otthonukban, mint egy "idős házaspár". Közös életüknek azonban hamar vége szakadt, amikor filmjeikkel egyre kapósabbá váltak.  

Forrás: AFP