Az édesanya elmondása szerint azért hajtották ki őt a szalonból, mert féltek, hogy összepiszkítja a menyasszonyi ruhákat. Az üzlet cáfolta, hogy bármi ilyesmi történt volna.

Josephine Fenton azért utazott el kislányával Manchesterbe, hogy végre felpróbálhassa álmai menyasszonyi ruháját Jean Jackson ruhaszalonjában.

Képünk illusztrációForrás: AFP/Johan Ordonez

A 28 éves anyuka, akiről ide kattintva nézhetsz fotót, szerint azonban öröme addig tartott, amíg a szalon tulajdonosának édesanyja, Rebecca Jackson meg nem kérte, hogy inkább az utcán etesse meg 7 hónapos babáját, Ellát, mert összekoszolja a ruhákat. Mi több, már az üzletbe sem szerették volna beengedni a csöppséget. „Amikor megérkeztem, elmagyaráztam neki, hogy bármikor hozhatja a férjem Ellát, mert valószínűleg meg kell majd etetnem. A tulajdonos édesanyja nagyon gorombán viselkedett. Úgy kezelt, mintha valami baj volna velem, csak mert szoptatok. Azután azt mondta, itt nem etethetem meg Ellát. Ha meg kell etetnem, menjek ki az utcára" - magyarázta a DailyMailnek Josephine, aki mindezek után csak egy bocsánatkérést szeretne kapni az üzlettől, aki tagadta, hogy bármi ilyesmi történt volna náluk. „Soha nem mondtunk neki olyat, hogy összefröcskölné a teje a ruhákat, vagy hogy menjen ki az utcára. Van egy várótermünk vízzel, törlőkendővel és székkel, ahol nyugodtan megszoptathatta volna a babáját. Nagyon rosszul érintett bennünket, ami a látogatása után történt, mivel Josephine és a barátai rengeteg üzenetet tettek közzé a Facebook oldalunkon, amit igazságtalannak érzünk" - mondta el a ruhaszalon tulajdonosa, Felicity Jackson, aki már ügyvéddel is konzultált, ha tovább fajulna a dolog.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk
Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg gyermekét? Igen? Miért? A Life.hu ITT kereste a válaszokat.