Egy férfi az anya tudta nélkül fotózta le őt szoptatás közben, a nyilvánosan szoptatós fotót pedig közösségi oldalára is feltette, ami természetesen megosztó véleményeket váltott ki.

Egy édesanyáknak szóló nyilvános Facebook-csoportban látta viszont magát Conner Kendall, aki egy amerikai gyorsétteremben szoptatta meg 4 hónapos gyerekét. 

IllusztrációForrás: Thinkstock
Szoptató anyák szállták meg a nyugatit
Ahogy a Life.hu is megírta , a Nyugati téri McDonald's-ból kiküldtek egy szoptató anyát. Ez ellen tiltakozva szerveztek flashmobot, így száz nő szoptatott egyszerre a gyorsétteremben.

„Tiszteletben tartottam az étterem többi vendégét. Elfordultam, amikor etetni kezdtem a kisfiamat, amikor végzett, akkor pedig rögtön megigazítottam a felsőrészemet. Senki nem láthatott semmi intimet” – írta a nő a Facebookra posztolt nyilvános levelében, amit egyébként külön elküldött a posztoló férfinak, aki később elnézést kért tőle.

Természetesen rengeteg komment érkezett a fotóra, ami a facebook-megosztásoknak köszönhetően bejárta a világot. A nő kapott hideget-meleget, de csak a pozitív kritikákkal foglalkozik. 

Te szoptatnál nyilvános helyen?

A környezet legyen megengedőbb, vagy az anyukák vonuljanak el, ha meg szeretnék etetni gyermeküket? A Life.hu nyilvános szoptatás kérdéseiről szóló cikkét ide kattintva olvashatod.