Az anyai szeretet és gondoskodás mindig is hiányzott a színész életéből, így most nagyon boldognak érzi magát, hogy egyik rabtársa édesanyja a fiává fogadta.

A színész nemcsak feleséget, hanem édesanyát is szerzett a börtönből: Irénke, akinek a fia szintén börtönviselt, minden elvesztegetett anyai szeretetet megpróbál megadni Damunak, olyan lenne a színésznek, mint az édesanyja.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Közös a sorsa fiaméval, Laci is aznap, húsvéthétfőn szabadult volna, mint Roland – számomra ez is jel, hogy két fiam lett –, de sajnos Laci feltételes szabadulását visszadobták az utolsó pillanatban. Rolandnak pótolni szeretném azt az anyai szeretetet, amit egész életében nélkülöznie kellett" – mondta a Blikknek Irénke, aki Damu közösségi oldalán is felvette a kapcsolatot vele.

A színész megköszönte neki, hogy anyai szeretettel támogatja lelkileg. Damu Roland örül, hogy a melegszívű asszonyban sohasem tapasztalt szeretetet adó édesanyára találhat.

„Boldoggá tesz, hogy másvalaki édesanyja sajátjaként ölel át, és Irénke próbálja pótolni a szülőanyámtól soha meg nem kapott szeretetet"hangsúlyozta Damu.