A híres magyar író és humorista egy éve kezdett új életet párjával, Ritával és közös kislányukkal, az 5 éves Gvendolinnal.

3 éven át titkolta volt felesége, Juli és családja elől a nála 30 évvel fiatalabb szerelmét Nagy Bandó András, aki a Blikknek adott interjúja szerint „megvívta a lelki csatáit, de mára virágzik a harcmező".

Forrás: Facebook/ Nagy Bandó András

Most új párjával, Ritával és lányukkal, Gvendolinnal él együtt Pécsett a Karinthy-gyűrűs humorista és író. „Julival, a volt feleségemmel korrekt a viszonyunk, több dologban segítségére voltam. Ő Nati anyja és Hanna mamája, és ez állandóság. Az ilyen történéseket minden értelmes ember normálisan kezeli, akik meg a feszültséget tovább hordozzák, benne ragadnak a múltjukban" - mondta el a lapnak Nagy Bandó. Az író új életéről is mesélt: „Rita és Gvendolin „vigyáz" és figyel rám, én pedig fürdök a szeretetben. Sokszor mondják, letagadhatnék tíz évet, jól is esik, de a személyigazolványom erre nincs tekintettel. Okosan élek, igyekszem tenni az egészségemért és a fizikai állapotomért, de eközben is megy a számolgatás, és tudjuk, nem végtelen az élet." Arra a kérdésre, tervezi-e feleségül venni Gvendolin édesanyját, azt felelte: „A boldogságunkhoz a papír nem lenne fontos, de Gvendolin örülne, ha a szülei így döntenének."

Eltitkolt sztárcsemeték
Nem Nagy Bandó András az egyedüli a magyar hírességek között, aki sokáig kettős életet élt. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a sztárgyerekeket, akikről ismert szülője sokáig hallgatott a nyilvánosság előtt.