Andreja Pejic korábban a Vogue címlapján szerepelt elsőként, mint transznemű modell, most pedig szintén elsők között van, akit egy kozmetikai kampány arcának szerződtetnek transzneműként.

„Légy merész és váratlan, légy önmagad” – szól a kampány mottója.  Ehhez a mondhathoz valóban passzol a transznemű modell egyénisége, hiszen mindegyik jelző jól illik rá.

Forrás: Instagram/ Make up for ever

A modell, aki egyébként elsőként gratulált Bruce Jenner Caitlynné való átalakulásához, nagy megtiszteltetésnek nevezte a felkérést. „Ez túl van az álmaimon és a reményeimen. Nagyon boldog vagyok!” – nyilatkozta .

Így kezdődött a transznemű modell karrierje

Ha Andrej Pejic neve nem is ismerős, a nőként pózoló férfimodell arca biztosan beugrik. Andrej Pejic karrierje 2010-ben indult és 2014-ben lett vége. Andreja Pejic karrierje viszont csak most kezdődik. A modell ugyanis coming outolt: transzszexuális, átoperáltatta magát és innentől kezdve nőként éli tovább az életét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

 

Forrás: Instagram/ Make up for ever

„Egy ilyen lehetőséget kapni, fantasztikus érzés minden modell számára – ez a divatvilág Oscar-díja. Ez a márka ráadásul azt képviseli, amit én is közvetíteni szeretnék: légy önmagad, legyen igaz életed, és ne félj kifejezni, azt, aki valójában vagy. Nem baj, ha különbözöl másoktól” – mondta a People magazinnak.

A nővé vált Bruce Jenner egy szépségkampány arca lesz!

Bruce Jennert, aki a hétfőn megjelent Vanity Fair címlapján debütált mint Caitlyn, máris megkereste egy kozmetikai cég, akik együttműködést ajánlottak az egykori olimpiai bajnoknak.