Szépségkampány arca lett a transznemű modell

Forrás: Instagram/ Make up for ever -
boldogság kozmetika modell Andreja Pejic Bruce Jenner felkérés Caitlyn Jenner transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andreja Pejic korábban a Vogue címlapján szerepelt elsőként, mint transznemű modell, most pedig szintén elsők között van, akit egy kozmetikai kampány arcának szerződtetnek transzneműként.

„Légy merész és váratlan, légy önmagad” – szól a kampány mottója. Ehhez a mondhathoz valóban passzol a transznemű modell egyénisége, hiszen mindegyik jelző jól illik rá.

Forrás: Instagram/ Make up for ever

A modell, aki egyébként elsőként gratulált Bruce Jenner Caitlynné való átalakulásához, nagy megtiszteltetésnek nevezte a felkérést. „Ez túl van az álmaimon és a reményeimen. Nagyon boldog vagyok!” – nyilatkozta .

Így kezdődött a transznemű modell karrierje

Ha Andrej Pejic neve nem is ismerős, a nőként pózoló férfimodell arca biztosan beugrik. Andrej Pejic karrierje 2010-ben indult és 2014-ben lett vége. Andreja Pejic karrierje viszont csak most kezdődik. A modell ugyanis coming outolt: transzszexuális, átoperáltatta magát és innentől kezdve nőként éli tovább az életét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Forrás: Instagram/ Make up for ever

„Egy ilyen lehetőséget kapni, fantasztikus érzés minden modell számára – ez a divatvilág Oscar-díja. Ez a márka ráadásul azt képviseli, amit én is közvetíteni szeretnék: légy önmagad, legyen igaz életed, és ne félj kifejezni, azt, aki valójában vagy. Nem baj, ha különbözöl másoktól” – mondta a People magazinnak.

A nővé vált Bruce Jenner egy szépségkampány arca lesz!

Bruce Jennert, aki a hétfőn megjelent Vanity Fair címlapján debütált mint Caitlyn, máris megkereste egy kozmetikai cég, akik együttműködést ajánlottak az egykori olimpiai bajnoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.