Eladó a legnagyobb ablakokkal rendelkező ház

Forrás: NORTHFOTO -
ablak otthon hatalmas álomház gyár eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árulják azt az álomotthont, amely hatalmas ablakokkal rendelkezik, ebből fakadóan, alig kell villanyt használnia a tulajdonosoknak.

A házat a jelenlegi tulajdonosai egy öreg raktárépületből alakították ki. A tervezés hat évig tartott és a különleges tereknek köszönhetően lehetett hatalmas ablakokat kialakítani a házon. Az öt hálószobával rendelkező álomotthon most eladó sorba került. Így aki szeretne spórolni az áramszámlán az lecsaphat rá.

Forrás: NORTHFOTO

Cementgyárból lett álomlakás

Ricardo Bofill spanyol építész a hetvenes években fedezte fel a Barcelona környékén évek óta üresen álló és egyre rosszabb állapotban lévő cementgyárat és annyira megtetszett neki, hogy nyomban meg is vásárolta és álomlakást alakított ki belőle, amit a Life.hu cikkében megnézhetsz.
Kiderült, miért kapta a Mici nevet Ördög Nóri lánykája http://www.life.hu/csalad/20150605-szulak-andi-jakupcsek-gabriella-ordog-nora-majka-es-szinetar-dora-a-nevadas-buvkorerol-vallott.html Sztárok vallottak arról, hogyan is választottak keresztnevet csemetéjüknek. Család Origo Berki Krisztián idegen ágyban ébredt http://www.life.hu/csalad/20150605-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-idegen-agyban-ebredt-kislany-amellett-aludt.html Ébredezős reggeli fotót posztolt a TV2 műsorvezetője, aki ezúttal nem a saját ágyában aludt el. Család -- Sarka Kata: "Wellnessezni voltunk a gyerekekkel, amikor megtörtént a baj" http://www.life.hu/csalad/20150604-sarka-kata-uzletasszony-wellnessezni-volt-a-gyerekekkel-amikor-megtortent-a-baj.html A Life.hu sztárszerzőjének kisfiát a pihenés kellős közepén érte baleset. Kata rettegett, hogy kisfia maradandó sérülést szerzett. Család -- De édes! David Beckham focizni tanítja kislányát http://www.life.hu/csalad/20150605-david-beckham-focizni-tanitja-kislanyat-harpert.html Néhány napja még biciklizni tanította Harpert a sármos exfocista, ma délelőtt pedig focileckéket adott egyetlen kislányának. Család -- George Clooney szülőfalujában bulizott feleségével http://www.life.hu/csalad/20150605-george-clooney-es-amal-clooney-a-szinesz-szulofalujaban-augustaban-jartak.html A párocska, akik általában a legdrágább helyeken szállnak meg és a legdrágább ételeket eszik, ezúttal szerény körülmények közé utaztak vidékre. A sármos színész ugyanis elvitte feleségét 1000 fős kis szülővárosába. Család -- Erdei Zsolt megdöbbentő vallomása: "Féltem megszeretni Grétit" http://www.life.hu/csalad/20150604-erdei-zsolt-vilagbajnok-boxolo-bevallott-felt-megszeretni-koraszulott-kislanyat-gretit.html A világbajnok boxoló bevallotta, sokáig nem merte megszeretni kislányát – ezzel saját magát próbálta védeni. Család Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.