Egy 39 éves Los Angeles-i nő rendelkezik a világ legnagyobb hátsójával. Állítása szerint egészségügyi problémái nincsenek, és imádja a testét, így diétára nem is gondol. 

Mikel Ruffinelli nagyon büszke különleges alakjára. A 39 éves nő 190 kiló, hátsója pedig igazán extrém méretű: két és fél méter az átmérője. „Imádom, hogy ilyen a testem, és semmi okát nem látom, hogy fogyókúrázzak, mert nincsenek egészségügyi problémáim.”

 

Forrás: NORTHFOTO

Saját bevallása szerint nehezére esik a zuhanyzás, de még az ajtón sem könnyű kilépnie. Ennek ellenére mégis boldognak vallja magát. „Az én alakom a legnőiesebb” – mondta a lány, aki szerint a sovány lányok mind boldogtalanok.

Ilyen egy borzalmasan félresikerült fenékimplantátum

Egy sokkoló videó került a napokban az egyik legnagyobb internetes videomegosztó oldalra. A videón egy nő látható, amint éppen alsóneműre vetkőzve egy laza mozdulattal megfordítja a fenekébe ültetett méretes implantátumot.

 

Mikel férje mindig ezzel a viccel üti el az idegenek kérdéseit: „Van engedélyem nehéz gépekkel dolgozni.”

Ez egyébként tényleg vicces, de mi azért kételkedünk abban, hogy hosszú távon ez valóban egészséges lenne!

Miért szeretik a férfiak a nagyfenekű nőket?
A nagyfenekű nők mindig is vonzóak voltak a férfiak szemében. De most kiderült, ez nemcsak divat vagy ízlés kérdése, de tudományos magyarázat is van rá, miért. Olvasd el a Life.hu cikkét!