Az asszony kislánykora óta gondoskodik a nála 16 évvel fiatalabb unokatestvéréről, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat.

Mary Smith 11 éves volt, amikor édesapja meghalt. Mivel édesanyja beteg volt, a kislányról unokatestvére, a most 92 éves Muriel Clayton gondoskodott.

Az Dallasban élő asszony elmondása szerint valóban úgy szerette az immár 76 éves nőt, mintha a saját gyermeke lenne - ezért is tette fel neki anyák napján a kérdést: hivatalosan is lenne-e a lánya?

IllusztrációForrás: Thinkstock

Az életem egy gyönyörű kép, de egy darab hiányzott belőle" - fogalmazott Muriel. A procedúra lezárult, immár hivatalosan is anya-lánya kapcsolatban áll egymással Muriel és Mary. Nagyon boldog vagyok! Ő az én anyukám már hosszú ideje, és végre hivatalosan is" - osztotta meg örömét Mary a WFFA Newsnak.

Sztármamák, akik örökbe fogadtak
A sztárok közül sokan döntenek az örökbefogadás mellett. Vagy a koruk miatt tartják kockázatosnak, hogy vállalják a terhességet, vagy épp nincsen mellettük senki, amikor elérkezettnek látják az időt a családalapításra. Van, aki az alakját félti, és olyan is, aki egyszerűen csak segíteni szeretne a nehéz sorsú csöppségeken. Ma már nem csak Madonna, vagy éppen Angelina Jolie az örökbefogadás ügyeletes jelképei. A sztárvilágban egyre többen választják ezt az utat a boldog családi élethez - a Life.hu cikkéért kattints ide!